Чим відрізняється гель-лак і лак?

Чим відрізняється гель-лак і лак?
Лак для нігтів - це, напевно, один із найдавніших косметичних продуктів, відомих кожній дівчині з самого дитинства. І це не випадково, адже мами завжди були для нас не тільки прикладом стилю і краси, а й першими вчителями у світі моди і краси. 
Показ моди влаштований у домашніх умовах з використанням маминого взуття та суконь, експерименти з яскравою помадою - все це були перші кроки у світі краси та стилю для багатьох з нас. Але, звісно ж, одним із найбільш захопливих моментів було експериментування з нігтями. Це був наш власний маленький косметичний салон, де ми могли перетворити свої нігтики на справжній витвір мистецтва.

З плином часу багато речей змінилися, і нігтьова індустрія не виняток. Сьогодні лак для нігтів, хоч і не такий популярний, як двадцять років тому, все одно залишається затребуваним продуктом. Але, разом з тим, з'явилися нові можливості і засоби для створення красивого манікюру, такі як гель-лак.
У наш час гель-лак завоював величезну популярність у нейл-індустрії. І в цій статті ми розберемося, в чому полягає основна відмінність між традиційним лаком і гель-лаком, і чому останній такий популярний серед любительок манікюру.


ЩО ТАКЕ ГЕЛЬ-ЛАК І ЛАК

Гель-лак - це комбінований матеріал для створення декоративного манікюру, що складається зі звичайного лаку для нігтів і моделювального гелю. Сукупність властивостей цих двох матеріалів в одному дає змогу створювати ідеальну декоративну поверхню на нігтях.

Лак - це спеціальне покриття, яке наноситься на нігтьову пластину з метою захисту від впливу зовнішніх факторів і створення привабливого зовнішнього вигляду. Іноді лаки для нігтів поєднують у собі й лікувальні властивості: зміцнюють нігтьову пластину, захищають її від агресивних зовнішніх впливів (наприклад, мийних засобів).

ЦІКАВО: Перший в історії незмивний лак винайшов у далекі 30-ті роки Чарльз Ревсон (засновник компанії Revlon). Лак мав відтінки лише одного кольору - червоного. А сьогодні вже нікого не здивуєш яскраво-зеленим або навіть чорним кольором покриття.



ГЕЛЬ-ЛАК І ЛАК - ВІДМІННОСТІ

Ми вирішили структурувати критерії відмінності таким чином:

1. Стійкість

Гель-лак: тримається на нігтях від 2 до 4 тижнів.
Лак: тримається на нігтях від 3 до 7 днів.

2. Нанесення

Гель-лак: наноситься в 3 етапи:
- База
- Гель-лак
- Топ
Усі етапи потрібно сушити в UV/LED лампі.

Лак: можна нанести без бази і топа.


3. Час сушіння

Гель-лак: сохне 2 хвилини/30 секунд в UV/LED-лампі.

Лак: хороше сушіння може бути до 1 години, а то й більше. Довге висихання кожного шару: якщо не витримати час сушіння, то відбудеться змазування всіх шарів.


4. Запах

Гель-лак: не має запаху.

Лак: за рахунок того, що лак для нігтів містить такі інгредієнти як: полімери, розчинники, пластифікатори, пігменти, у них досить-таки специфічний запах.


5. Зняття

Гель-лак: спилювання фрезою або розмочування в рідині для зняття гель-лаку.

Лак: рідиною для зняття лаку (ацетон).


6. Для чого призначений

Гель-лак: Цей продукт ідеально підходить як для класичного нігтьового покриття, так і для створення унікальних і складних дизайнів. Він дає змогу надійно закріплювати різноманітні матеріали для декору, включно з бульонками, стразами, металевими прикрасами, слайдерами та багато іншого. Крім того, він забезпечує зміцнення і вирівнювання нігтьової пластини, роблячи ваші нігті не тільки стильними, але й міцними.

Лак: Призначений для класичного покриття і деяких видів дизайнів: блискітки, слайдер-дизайни, стемпінг.


7.  Для кого

Гель-лак: Для любителів і майстрів манікюру.
Лак: Для тих, хто не любить довго ходити з одним покриттям.

8. Вартість

Гель-лак: якісний гель-лак коштує дорожче.
Лак: Ціна значно нижча ніж у гель-лаку.

У магазині Global Fashion ви знайдете тільки якісні гель-лаки і за дуже доступною ціною.

(5)
126 купили
ID: 9011
140 ₴


Неважливо, чи будете ви віддавати перевагу класичному лаку або гель-лаку, головне, щоб ваші нігті завжди мали гарний і доглянутий вигляд.
Дата: 15.09.2021 14:33 Переглядів: 452