Баф для нігтів: що необхідно про нього знати

Баф для нігтів: що необхідно про нього знати
Для створення ідеального манікюру необхідні не тільки навички, а й високоякісні інструменти. Один із таких невід'ємних аксесуарів у манікюрі - це баф для полірування нігтів. Цей інструмент має деяку схожість зі звичайною пилкою, проте його функції та вплив на нігті істотно відрізняються. Давайте докладніше розглянемо, що таке бафік і чому він такий важливий для створення бездоганного манікюру.



ЩО ТАКЕ БАФ ДЛЯ НІГТІВ?

Баф - це інструмент, який може нагадувати пилку, але насправді відрізняється від неї важливими аспектами. Баф призначений для полірування і шліфування натуральних і штучних нігтів. На відміну від звичайних пилок, у бафа абразивність значно дрібніша, хоча вона рідко вказується на упаковці. Цей багатофункціональний інструмент може стати заміною деяким професійним процедурам і ідеально підходить для домашнього використання.
  

БАФ ДЛЯ НІГТІВ - ВИДИ

Крім абразивності, робоча поверхня бафа розрізняється і матеріалом, з якого виконані сторони інструменту. Залежно від цього бафи бувають таких видів:

Замшеві - такі вироби виготовляють із замші й зазвичай оцінюють як продукти середньої якості. Вони не піддаються дезінфекції так ефективно, як інші матеріали. Вони придатні як для використання вдома, так і в салоні. У професійному середовищі їх часто обробляють у спеціальних шафах для дезінфекції та зберігання.

Пінополіетиленові - цей продукт користується величезною популярністю, і це не випадково. Він має низку видатних переваг, роблячи його незамінним у багатьох галузях.

Силіконові – міцні, недорогі, піддаються чищенню і стерилізації.

Тканинні бафи вирізняються високою якістю. Підійдуть для роботи з натуральними нігтями. Дуже гнучкі, еластичні порівняно з іншими варіантами. З недоліків виробу варто відзначити їхню високу вартість і неможливість продезінфікувати.


ОСНОВНІ ФУНКЦІЇ БАФА ДЛЯ НІГТІВ

- Шліфування, полірування натуральних і нарощених нігтьових пластин.
- Корекція відшарувань натурального епідермісу.
- Корекція довжини та полірування натурального нігтя.
- Вирівнювання поверхні під час роботи зі штучними матеріалами.
- Підготовка пластини перед нанесенням гель-лаку.
- Також з бафом можна видалити загрубілу шкіру з навколонігтьових валиків, задирки, кутикулу і запечатати відшарування пластини.


АБРАЗИВНІСТЬ БАФА

Абразивність бафа визначає жорсткість сторін і показує, для якого типу нігтів його краще використовувати і які функції він виконує. Полірування може відбуватися бафами з різною абразивністю. Залежно від показника абразивності існує така класифікація:

- Абразивність 60-80 грит – застосовується для виконання педикюру або штучних нігтів. Обробка ним досить груба. Робота з акрилом і полімером.
- Абразивність 100-150 грит - підходять для виконання корекції до нанесення гель-лаку. Різновиди з позначкою 100-150 грит ідеальні для полірування нігтів на ногах і обробки після нарощування.
- Абразивність 150-240 грит використовується для підпилювання кінчика на натуральних нігтях або шліфування штучних.
- Абразивність понад 300 грит – найм'якша і найдрібніша. Застосовується для делікатного полірування натуральних нігтиків до природного блиску.


ЗНАЧЕННЯ СТОРІН БАФІКА

Бафи зазвичай виготовлені у вигляді об'ємних чотиристоронніх брусків. Яке значення має кожна сторона. Розберемося по порядку.

Перша сторона - це звичайна пилка, що дає змогу вкорочувати нігті або надавати їм бажаної форми.
Друга сторона - дає змогу прибирати з нігтьової пластини всі нерівності та задирки.
Третя сторона - призначена для шліфування нерівностей і видалення найдрібніших вад.
Четвертий бік - цей бік дає змогу відполірувати ніготь до блиску.

НА ЗАМІТКУ: В актуальний час у продажу можна знайти величезну кількість найрізноманітніших бафів, призначених як для професійного, так і для домашнього використання. У магазині Global Fashion ви знайдете бафи високої якості. 

 

Дбайте про свої нігті завжди і вибирайте тільки високоякісні засоби для їхнього догляду.
Дата: 01.06.2021 12:13 Переглядів: 3278