8 міфів про догляд за нігтями, в які жінки охоче вірять

8 міфів про догляд за нігтями, в які жінки охоче вірять
Багато дівчат вважають, що мають відмінні знання в догляді за своїми нігтями, але насправді, існує безліч міфів і неправильних уявлень на цю тему. Щоб допомогти вам розібратися і позбутися непорозумінь, ми підготували цю статтю. Готуйтеся до того, щоб розкрити правду про догляд за нігтями, адже "попереджений - значить озброєний"!


МІФ N1: ПЕРЕД МАНІКЮРОМ НЕ МОЖНА РОБИТИ ВАННОЧКУ ДЛЯ НІГТІВ

Є думка, що під впливом температури пластина розшириться, а потім почне звужуватися, набуваючи природної форми й утворюючи тріщини на лаковому покритті.

Істина така: Повноцінна програма манікюру включає манікюрну ванночку. При цьому вода має бути теплою і комфортною для рук, а процедура не повинна перевищувати 5 хвилин. Радимо скористатися спеціальними манікюрними таблетками. Половину таблетки необхідно розчинити у воді, і вийде пом'якшувальний і дезінфікуючий розчин. Якщо ви дотримуватиметеся цих порад, то жодних передчасних відколів і розтріскувань лаку не відбудеться.


МІФ N2: ЛАКИ З КАЛЬЦІЄМ ЗМІЦНЮЮТЬ НІГТІ

Відомо, що сама пластина - це мертва тканина, тому лаки з кальцієм зміцнюють нігті рівно настільки, наскільки це роблять і звичайнісінькі лаки, утворюючи свого роду щит від механічних пошкоджень. Для цього лаки з кальцієм не підійдуть. 

Істина така: Потрібні спеціальні засоби з проникаючим ефектом, наприклад, зволожувальна сироватка або відновлювальний крем для пошкоджених нігтів.


МІФ N3: НАЯВНІСТЬ БІЛИХ ПЛЯМ НА НІГТЯХ ВКАЗУЄ НА ДЕФІЦИТ КАЛЬЦІЮ

Істина така: Поява білих крапок може бути спричинена незначними ушкодженнями нігтьової пластини і матриксу. Ці білі цятки поступово зникають, коли нігті відростають.


МІФ N4: КУТИКУЛУ НЕОБХІДНО ВИДАЛЯТИ, ЩОБ НІГТІ КРАЩЕ РОСЛИ

Механічне видалення кутикули може травмувати і пошкодити шкіру, а також зону росту нігтя. Крім того, є ймовірність занести інфекцію, внаслідок чого можуть виникнути запальні процеси. 

Істина така: Найпріоритетніший і найперспективніший напрямок - це безпечний необрізний манікюр. У процесі процедури шкіра не травмується, а кутикула набуває більш чіткого і доглянутого контуру.


МІФ N5: ЛАК ПОТРІБНО ЗБЕРІГАТИ В ХОЛОДИЛЬНИКУ, ЩОБ ДОВШЕ ПРОСЛУЖИВ

Істина така: Щоб лак прослужив довго - це герметичність упаковки. Якщо на шийці виявиться засохлий лак, кришка не прилягатиме досить щільно, у флакон проникне повітря і лак швидко загусне. Щоб цього уникнути, після кожного використання лаку протирайте шийку флакона ватним диском, змоченим рідиною для зняття лаку. Не тримайте флакон відкритим тривалий час.


МІФ N6: КРАСА НІГТІВ НЕ ЗАЛЕЖИТЬ ВІД ДІЄТИ

Істина така: Від правильного харчування безпосередньо залежить стан красивих нігтів. Слідкуйте за раціоном і тоді ручки будуть красивими й акуратними.


МІФ N7: LED І УФ-ЛАМПИ ДЛЯ СУШІННЯ ГЕЛЬ-ЛАКУ МОЖУТЬ ВИКЛИКАТИ РАК І ПІГМЕНТАЦІЮ ШКІРИ

Істина така: Якісні лампи за правильної експлуатації не можуть завдати шкоди вашому здоров'ю. І якщо порівняти дози одержуваного ультрафіолету, то сушка нігтів дорівнює приблизно 15 секундам перебування під сонцем на пляжі. Але якщо раптом ви все одно трохи побоюєтеся ламп - скористайтеся кремом із захистом UVA + UVB за 10-15 хвилин до манікюру. 

48 купили
ID: 11166
1 094 ₴
277 купили
ID: 11693
750 ₴


МІФ N8: ГЕЛЕВЕ НАРОЩУВАННЯ ШКОДИТЬ ЗДОРОВ'Ю НІГТІВ

Істина така: Гелеве покриття можна вважати безпечним у тому разі, якщо дотримано трьох основних правил:

1. Використовувати тільки якісні матеріали.
2. Ретельно дотримуються техніки нанесення і зняття покриття з нігтьової пластини.
3. Гель-лак наноситься без заходу під кутикулу.
 
Дбайте про свої нігті та насолоджуйтеся їхньою красою!
Дата: 23.03.2021 14:51 Переглядів: 878