6 - лайфхаков по уходу за ногтями

6 - лайфхаков по уходу за ногтями
Нігті, хоч і маленькі за розміром, завжди привертають увагу і слугують важливим показником доглянутості. Кожна жінка прагне мати гарні нігті та піклується про них, приділяючи цьому увагу щодня. Можливо, ви вже знайомі з деякими методами догляду за нігтями, але ми хотіли б поділитися з вами корисними "лайфхаками", які допоможуть вам поліпшити стан ваших нігтів і зробити їх ще більш доглянутими.


НЕ "ПУСКАЙТЕ НА САМОПЛИВ" ДОВЖИНУ НІГТІВ

Для підтримки здорових нігтів і уникнення пошкоджень важливо стежити за їхньою довжиною, регулярно підстригаючи їх. Не варто чекати, поки нігті стануть занадто довгими і почнуть викликати дискомфорт. Використовуйте спеціальні манікюрні ножиці або кусачки для нігтів, щоб акуратно вкоротити нігті до оптимальної довжини. Після цього за допомогою пилочки пом'якшіть гострі кути і надайте нігтям бажаної форми. Цей простий ритуал допоможе підтримувати ваші нігті у відмінному стані й уникати неприємних пошкоджень.


ПЕРІОДИЧНО РОБІТЬ ВАННОЧКИ ДЛЯ НІГТІВ

Регулярні ванночки для нігтів - це не тільки приємна процедура, а й ефективний спосіб турботи про здоров'я ваших нігтів. Вони можуть слугувати подвійній меті: поліпшити стан ваших нігтів і надати їм краси. Цей профілактичний захід особливо корисний для власниць ніжних, тонких і не дуже сильних нігтів, оскільки допомагає їм зміцнитися і стати міцнішими.


СТЕЖТЕ ЗА КОЛЬОРОМ НІГТЬОВОЇ ПЛАСТИНИ

Колір нігтьової пластини має бути здоровим і рівномірним. Якщо ви виявили, що ваші нігті виглядають блідими або поглинули колір лаку після неакуратного манікюру без застосування бази, вам допоможе лимон. Просто протирайте нігті часточками цього цитруса щодня протягом тижня. Важливо пам'ятати, що не варто продовжувати цю процедуру понад 7 днів, оскільки тривалий вплив лимонного соку може призвести до висушування нігтів і шкіри навколо них.


КУТИКУЛА НЕ ПОВИННА ЗАЛИШИТИСЯ БЕЗ УВАГИ

Доглянуті руки - це, ще й м'яка, зволожена шкіра навколо них. Суха, кутикула неминуче псує образ нігтів - через неї нігті не матимуть охайного вигляду. Щоб проблем з кутикулою не виникало, необхідно стежити за її станом і за появи ознак сухості вживати відповідних заходів - за допомогою олії для кутикули. Компактність флаконів з олією дасть змогу завжди мати засіб при собі, щоб подбати про кутикулу можна було навіть на ходу. Ефективним також є масаж кутикули - після нанесення олії потрібно вмасажувати її в шкіру. Завдяки такому впливу на коріння нігтів ви стимулюватимете їхній ріст, до того ж вони мають ставати здоровішими, міцнішими та сильнішими.


ШКІРА РУК НЕ ПОВИННА "СТРАЖДАТИ"

Якщо догляд за руками, ви будете залишати "на потім", то з часом ваші ручки просто "згаснуть". Тому обзаведися кремом для рук з комфортним складом, текстурою і запахом, щоб користуватися ним у вільну хвилину. До речі, наносити його дійсно краще тоді, коли ваші руки ні в чому не задіяні. Крім крему, можете віддати перевагу засобам з живильними оліями - вони допоможуть зберігати зволоженість шкіри довше.


ПРАВИЛЬНИЙ ВИБІР ПИЛОЧКИ

Забудьте про металеві пилочки! Вони травмують і провокують відшаровування. Якщо нігті тендітні та ламкі, найкращим варіантом стане дрібнозерниста скляна, кришталева або керамічна пилка. Такі пилочки діють максимально дбайливо і запечатують край нігтя. Також можна використовувати пилки на картонній або пластиковій основі, на яку наклеєно робоче покриття. Запам'ятайте: оптимальна абразивність пилки для натуральних нігтів - від 180 до 240 грит.

46 купили
ID: 5454
16,20 ₴


Ми впевнені, що за дотримання цих простих рекомендацій ваші нігті завжди матимуть гарний вигляд і залишатимуться здоровими.
Дата: 19.02.2021 18:00 Переглядів: 970