Апаратний манікюр: міфи і правда

Апаратний манікюр: міфи і правда
На сьогодні апаратний манікюр користується величезною популярністю, і це не дивно. Цей вид манікюру допомагає нам заощадити не тільки час, а й фінанси. Безліч людей високо цінують його переваги, однак, як і в будь-якому питанні, є й противники, які вказують на деякі недоліки. Важливо відзначити, що серед таких розбіжностей існує безліч міфів, у які люди готові вірити через недостатню інформованість. У цій статті ми постараємося роз'яснити всі нюанси і факти, щоб ви могли зробити усвідомлений вибір.


АПАРАТ НЕ СПРАВЛЯЄТЬСЯ З КУТИКУЛОЮ

Правда така: Апарат відмінно зчищає верхній шар кутикули і робить її непомітною. Важливо розуміти, що кутикула захищає основу нігтя від забруднень, тому її не можна видаляти повністю - це може призвести до інфікування нігтя. Так, апаратний манікюр не дає змоги повністю прибрати кутикулу, але цього робити й не потрібно.



ЗА ДОПОМОГОЮ АПАРАТУ НЕ МОЖНА ЗНЯТИ ГЕЛЬ-ЛАК

Правда така: Апарат (фрезер) дає змогу знімати гелеве покриття, але для цього потрібна спеціальна насадка. З нею можна повністю зчистити гель-лак і відшліфувати ніготь.


ПРИЛАД ДЛЯ АПАРАТНОГО МАНІКЮРУ КОШТУЄ ДОРОГО

Правда така: На сьогодні на ринку представлено багато різноманітних пристроїв для апаратного манікюру. Вони розрізняються за низкою важливих характеристик, які важливо враховувати під час вибору. Професійні моделі виділяються на тлі інших за своєю ціною, потужністю і швидкістю обертання.


АПАРАТНИЙ МАНІКЮР - ЦЕ БОЛЯЧЕ

Правда така: У всіх різна чутливість, але якщо манікюр робить хороший майстер або ви навчилися поводитися з апаратом, дискомфорту бути не повинно.


АПАРАТНИЙ МАНІКЮР - ВИКЛИКАЄ ЗВИКАННЯ

Правда така: Апаратний манікюр не викликає звикання. Це дбайлива процедура, яка не змінює структуру нігтя або кутикули, тому в будь-який момент ви зможете повернутися до звичного обрізного манікюру. Апаратний манікюр рекомендують робити не частіше ніж раз на два тижні. Ефекту однієї процедури вистачає навіть на довший термін, тому апаратний манікюр дає змогу непогано заощадити час і гроші.

(5)
342 купили
ID: 11071
869 ₴
82 купили
ID: 6404
Безкоштовна доставка +
2 150 ₴

АПАРАТНИЙ МАНІКЮР - НЕЕФЕКТИВНИЙ І ШКІДЛИВИЙ

Правда така: Апаратний манікюр - найвідповідніший вид манікюру, якщо в клієнта суха й потріскана або запалена кутикула нігтя. Єдина умова - це роботу з апаратом повинен виконувати майстер, який володіє необхідними практичними навичками, а також пройшов спеціальне навчання в школах, що добре зарекомендували себе на нігтьовому ринку. 

Варто розуміти: через непрофесіоналізм деяких майстрів багато клієнтів недооцінюють апаратний манікюр. Унаслідок непрофесійних дій майстрів клієнти можуть скаржитися на біль у ділянці кутикули, на печіння в ділянці бічних нігтьових валиків, сліди на нігтьових пластинах після апаратного манікюру - це означає, що майстер не вміє робити апаратний манікюр.

Щоб демонструвати ідеальний апаратний манікюр, необхідно вдаватися тільки до високоякісного обладнання.

11 купили
ID: 6328
1 888 ₴
90 купили
ID: 6335
Безкоштовна доставка +
2 150 ₴
(4)
72 купили
ID: 15664
1 559 ₴

Дата: 06.01.2021 12:56 Переглядів: 1191