10 міфів про нарощування нігтів. Дізнайтеся реальність!

10 міфів про нарощування нігтів. Дізнайтеся реальність!
"Нігтьова індустрія" сьогодні користується величезним попитом у сфері краси, і це не дивно. Жінки приділяють багато уваги своїм нігтям, і нарощування нігтів стало однією з найпопулярніших процедур. Однак навколо цієї технології існує безліч думок, як "за", так і "проти". Ми хотіли б прояснити деякі з існуючих міфів про нарощування нігтів, щоб ви могли відрізняти правду від вигадки і приймати усвідомлені рішення.


МІФ 1: НАРОЩУВАННЯ НІГТІВ - ШКОДА НАТУРАЛЬНИМ НІГТЯМ

Реальність: Сучасна технологія нарощування нігтів абсолютно нешкідлива. Проте існує думка, що під час нарощування псується природний ніготь. Насправді, нарощені нігті захищають натуральні від шкідливого впливу навколишнього середовища, від можливих фізичних ушкоджень. До речі, до складу дешевих лаків часто входять дуже агресивні компоненти, вони можуть завдати набагато більшої шкоди, ніж, наприклад, нарощування акрилом.

ДУЖЕ ВАЖЛИВО! Тим, кому ця процедура може справді нашкодити, не рекомендується нарощувати нігті. А саме, жінкам, які страждають на діабет, шкірні захворювання, гострий артрит, розлад кровообігу, грибкову інфекцію (на руках), і, звісно ж, жінкам у період вагітності - Нарощувати нігті НЕ РЕКОМЕНДУЄТЬСЯ!!!


МІФ 2. НА НІГТЯХ, ПІД ШТУЧНИМ ПОКРИТТЯМ "ЗАВОДИТЬСЯ" ГРИБОК

Реальність: Пам'ятайте, що грибок "заводиться" не там, де штучні нігті, а там, де не дотримуються елементарних санітарних норм! Адже одним із найважливіших етапів підготовки до будь-якого нігтьового сервісу є обробка нігтів, рук, інструментів, що використовуються, та інших поверхонь дієвими дезінфекційними засобами за певною технологією. Ретельне дотримання цих правил гарантує уникнення всіх різних вірусів, бактерій і грибків.


МІФ 3: ГЕЛЕВЕ НАРОЩУВАННЯ КРАЩЕ ЗА НАРОЩУВАННЯ НІГТІВ АКРИЛОМ

Реальність: Обидва ці матеріали, що використовуються під час нарощування нігтів, належать одній групі хімікатів. Їхній склад і властивості приблизно однакові. Що з них краще вибрати залежить в основному від особливостей нігтів. Так, на одних нігтях триматиметься акрил, а на інших - гель.


МІФ 4: ЗАПАХ АКРИЛУ ШКІДЛИВИЙ АБО ТОКСИЧНИЙ

Реальність: Насправді, те, що матеріал має специфічний запах, не означає, що він шкідливий. Є багато французьких парфумів, які теж не всім приємні, але це не означає, що вони токсичні або шкідливі для нашого організму. Усі товари повинні мати сертифікати якості. Користуйтеся тільки професійними, перевіреними брендами.


МІФ 5: НАРОЩЕНІ НІГТІ ЛЕГКО ЗНІМАЮТЬСЯ САМОСТІЙНО

Реальність: Зняття штучних нігтів, як і їх нарощування - процедура салонна. Робити її вдома не те, що не рекомендується, а й забороняється. Навіть і не намагайтеся це робити! Застосовуючи вдома фізичний вплив, можна пошкодити ніготь і травмувати його. А навіщо завдавати болю самому собі? Звичайно, якщо у вас є навички та спеціальні матеріали, - можете зняти нігті самі.


МІФ 6: НАРОЩЕНІ НІГТІ НЕПРАКТИЧНІ

Реальність: Існує думка, що з такою красою в жодному разі не можна мити підлогу, посуд і взагалі тримати руки у воді. Щоб захистити нігті та шкіру, будь-які процедури з використанням хімічних речовин краще виконувати в рукавичках. Цього правила слід дотримуватися завжди, а не тільки після нарощування.


МІФ 7. НАРОЩЕНІ НІГТІ МОЖНА НОСИТИ 2-3 МІСЯЦІ

Реальність: У середньому за 3 тижні ніготь відростає на 3 міліметри, уявіть собі зовнішній вигляд ваших рук з відрослим "корінням". Це не естетично! До того ж, сам ніготь на кінчику обтяжується, що може призвести до тріщин або зламу нігтя. Тому корекцію нарощених нігтів рекомендують проводити раз на 3 тижні.


МІФ 8: ШТУЧНІ НІГТІ ШВИДКО ЛАМАЮТЬСЯ

Реальність: Насправді нарощені нігті дуже міцні і їх дуже важко зламати за умови, звісно ж, якісних матеріалів і хорошого майстра. Але якщо матеріал почав відшаровуватися, кришитися або зовсім не триматися - шукайте проблему в майстрі або у своєму здоров'ї.


МІФ 9: ЯКЩО НАРОЩУВАННЯ НІГТІВ - НЕ ШКІДЛИВЕ, ТОДІ, МОЖНА РОБИТИ ЦЮ ПРОЦЕДУРУ ЩОТИЖНЯ

Реальність: Так, нарощувати - не шкідливо! Але, якщо щотижня нарощувати нові нігті, - це призведе до чутливості поверхні нігтьової пластини (через багаторазове обпилювання), що може призвести до серйозних наслідків.


МІФ 10: НАРОЩЕНІ НІГТІ ВИМАГАЮТЬ ЧАСТОГО І НЕПРОСТОГО ДОГЛЯДУ

Реальність: Штучні нігті потребують догляду лише раз на 2-4 тижні (корекція). Зі штучними нігтями вам набагато рідше доведеться робити обрізний манікюр з розпарюванням. Під такими нігтями рідше збирається бруд, а про задирки взагалі можна буде забути.

Ми намагалися надати вам інформацію про найпоширеніші міфи щодо нарощування нігтів. Поінформовану людину складніше піддати маніпуляціям.


Дата: 31.12.2020 13:03 Переглядів: 1581