СПА - манікюр: Турбота про красу рук і нігтів

СПА - манікюр: Турбота про красу рук і нігтів
Турбота про красу рук і нігтів є важливим елементом догляду за собою для багатьох жінок. Особливо важливо приділяти увагу цій зоні в холодну пору року, коли шкіра наших рук потребує особливої уваги і турботи. Крім стильного манікюру, стан шкіри рук відіграє ключову роль у загальному враженні про нашу зовнішність.
Сьогодні у нас є безліч доступних процедур і методів догляду як за нігтями, так і за шкірою рук. Однак серед них особливо виділяється комбінований вид манікюру, який забезпечує всебічний догляд як за нігтями, так і за шкірою рук. Один із найприємніших та найефективніших варіантів такого манікюру - це СПА манікюр.


ЩО ТАКЕ СПА - МАНІКЮР?

Спа-манікюр - це комплекс процедур, метою яких є поліпшення стану шкіри рук, зміцнення нігтьової пластини та стимуляція кровообігу. Ця унікальна процедура об'єднує різноманітні методики догляду за нігтями, починаючи від звичайного манікюру і закінчуючи ароматерапією та парафінотерапією. Спа-манікюр охоплює глибоке зволоження шкіри рук, видалення ороговілих клітин епідермісу, дбайливий догляд за кутикулою, відновлення пружності, гладкості та міцності нігтів. Після цієї процедури шкіра рук стає неймовірно м'якою і ніжною, проблеми з нігтями зникають, вони починають рости міцними і здоровими, а кутикула набуває здорового вигляду, зникають задирки.

ЦІКАВО! SPA - це латинська абревіатура, яка розшифровується, як "здоров'ю через воду".


ОСОБЛИВОСТІ СПА-МАНІКЮРУ

- Велика тривалість SPA-манікюру порівняно з іншими різновидами його - він займає близько двох годин. 

- На відміну від звичайного манікюру, СПА-манікюр спрямований не тільки на нігті, а й на руки в цілому. 

- Масаж, як один з етапів СПА-манікюру, прискорює кровообіг. Хороший приплив крові прискорює відростання нігтьової пластини. 

- Натуральні компоненти засобів надають загальну розслаблюючу дію на клієнта, а також насичують шкіру вітамінами. У складі товарів для SPA-манікюру часто трапляються вітамін Е й олія Ши, які безперешкодно проникають у глибокі шари шкіри завдяки її попередньому розм'якшенню.

- SPA-манікюр виступає як профілактична процедура для запобігання грибкових захворювань.

- Під час процедури можуть використовуватися всі оздоровлювальні процедури, які є в арсеналі природи: морські солі, грязі, водорості, настої трав, ароматичні олії та багато іншого.

ВИ ЗНАЛИ? СПА вперше з'явилося в Бельгії, в одному з невеликих містечок, де здавна били цілющі джерела.


СПА - МАНІКЮР: ЕТАПИ ТА ТЕХНІКА ВИКОНАННЯ

Етапи:

1. Очищення.
2. Зволоження.
3. Харчування.
4. Захист.

Техніка виконання спа - манікюру:

1. Підготовка. Видалення старого покриття, за наявності (використовувати тільки без ацетоновий засіб, щоб не погіршити стан нігтів).

2. Обробка рук. Руки обробляють антисептичним препаратом..

3. Робота з нігтьовою пластиною. Надання форми спеціальною пилкою та обробка кутикули пом'якшувальним засобом.

4. Парафінотерапія. Готується спеціальна ванночка з косметичного парафіну, який розігрівається до температури близько 55 градусів, іноді додають ефірні олії, але це за бажанням клієнта. Також для додаткового зволоження можна використовувати пом'якшувальні вітамінні комплекси.

5. Манікюр. Видалення кутикули пушером або її зміщення до основи за допомогою апельсинової палички.

6. Глибокий пілінг. Це не обов'язкова процедура, її виконують тільки за потреби, якщо шкіра рук недостатньо очищена, наносять пілінг на фруктових кислотах і втирають протягом 2-3 хвилин.

7. Масаж. Виконується за допомогою масажної аромаолії, для того щоб надати шкірі гладкості та еластичності, водночас препарати для SPA манікюру виконують захисний ефект.


РЕЗУЛЬТАТ СПА - МАНІКЮРУ

Після спа - манікюру Ви отримуєте:

- Шовковистість шкіри.
- Гладкість.
- Наповнення клітин шкіри вітамінами і мінералами.
- Омолодження.
- Живлення шкіри.
- Пом'якшення.
- Відпочинок для всього тіла.

Завжди доглядайте і піклуйтеся про ваші ручки!
Дата: 29.12.2020 16:09 Переглядів: 1729