Навіщо потрібна апельсинова паличка для нігтів

Навіщо потрібна апельсинова паличка для нігтів
Нейл-індустрія має багатий арсенал різноманітних інструментів, продуктів і аксесуарів, які можуть заплутати навіть досвідчених професіоналів. Серед цього різноманіття існує один маленький і, здавалося б, незначний предмет - апельсинова паличка. На перший погляд вона може здатися нічим не примітною, і багато хто може задатися питанням, як її використовувати. Однак насправді далеко не всі пані знайомі з її функціями і, можливо, не беруть до уваги її потенціал.

Навіщо, власне кажучи, потрібна апельсинова паличка і яким чином можна скористатися нею? Давайте розберемося.


АПЕЛЬСИНОВА ПАЛИЧКА ДЛЯ НІГТІВ

Апельсинова паличка – це тоненька паличка з деревини апельсинового дерева, один кінець якої має загострений носик, а інший - плоский і скошений. Її використання - запорука акуратного і дбайливого манікюру.

Чому саме апельсинове дерево обрали для виготовлення манікюрних інструментів?

- Цей матеріал досить міцний і щільний, щоб під час маніпуляцій з нігтями не ламатися і не розшаровуватися.
- Водночас він досить м'який - а це означає, що нігті не будуть травмовані, якщо користуватися такими паличками з потрібною часткою обережності.


ДЛЯ ЧОГО ПОТРІБНА АПЕЛЬСИНОВА ПАЛИЧКА?

Головне, що варто пам'ятати всім любителькам апельсинових паличок - це те, що вони призначені для одноразового використання. Ці інструменти відмінно абсорбують вологу, але, на жаль, погано піддаються стерилізації та дезінфекції. Важливо пам'ятати, що їх не можна повністю очистити від мікробів і бактерій, тому краще завжди використовувати нову паличку для максимальної гігієнічності.

Отже, які функції має "паличка-виручалочка"?

1. Для очищення нігтів. Заостренным краем палочки можно легко и быстро удалить все загрязнения из-под свободного края ногтя. 

2. Робота з кутикулою. Особливо актуальна апельсинова паличка під час виконання європейського манікюру. У цьому разі ви не обрізаєте розм'якшену шкіру, а лише відсуваєте її широким кінцем інструменту. Якщо для цього використовувати традиційний металевий пушер, ви пошкодите поверхню нігтьової пластини, а також порушите цілісність кутикули - через кілька днів вона перетвориться на махрові лахміття. М'яка дерев'яна паличка ж дає змогу прибрати зайву шкіру дбайливо і м'яко.

3. Для видалення кутикули. Вони легко справляються з видаленням кутикули. Просто після розм'якшення спеціальним засобом акуратно підчепіть ороговілі клітини кутикули загостреним краєм і відокремте ці тканини від основного шару кутикули. Тут важливо, щоб кутикула була добре розм'якшеною, тоді видалити зайві клітини апельсиновою паличкою не складе особливих труднощів.

4. Створення оригінального манікюру. Під час використання деяких декоративних елементів вам також прийде на допомогу апельсинова паличка. Наприклад, переносити дрібні та середні стрази на ніготь зручно змоченим гострим кінчиком палички. Використовують її і для створення візерунків, аплікацій, розгладження наклейок, наклеювання блискіток, корекції невдалого декору.

5. Нарощування нігтів. Апельсиновою паличкою майстри видаляють розм'якшений акрил, формують пластину з біогелю, наклеюють тіпси. У нарощуванні їх використовують як для наклеювання тіпсів і викладання форм з біогелю та акрилу, так і в процедурі зняття штучних нігтів. Коли акрил розм'якшується, його легко знімати за допомогою цього манікюрного інструменту.

6. Для зняття гель-лаку. Апельсинову паличку зручно використовувати, щоб видалити залишки гель-лакового покриття після його розмочування спеціальним засобом. Достатньо підчепити плоским кінцем палички трохи відсталий гель-лак, щоб далі легко видалити його без шкоди та слідів на нігтьовій пластині, які можуть залишати металеві інструменти.

7. У дизайні нігтів. Нею також можна користуватися для розпису нігтів лаком, наприклад, у техніці по-мокрому або замість дотса для розставляння крапок.

8. Для декорування нігтів. Щоб нанести дрібні предмети на ніготь і зробити манікюр з прикрасами - блискітками, стразами, аплікаціями, то апельсинові палички тут річ незамінна.

Ви знали? Французи першими придумали використовувати цей невигадливий предмет у манікюрі - справжні профі з жіночої краси. 

Дивно, як цей маленький інструмент може виконувати так багато функцій. Ми сподіваємося, що він буде завжди залишатися надійним помічником для вас.

33 купили
ID: 1518
8,75 ₴
(5)
1174 купили
ID: 1552
46 ₴
25 купили
ID: 1604
11,66 ₴
Дата: 14.12.2020 16:22 Переглядів: 1964