Французький манікюр: види і техніка виконання

Французький манікюр: види і техніка виконання
Французькі слова і вирази часто зустрічаються в російській мові, вони уособлюють різні сфери життя. Наприклад, салат "Олів'є", торт "Наполеон" і фраза "мерсі" замість "спасибі". Не кажучи вже про безліч пісень, де звучить "je t'aime".

Але й у світі моди та краси французький слід міцно засів у нашій свідомості. Один з найвідоміших прикладів - манікюр "френч". Цей стиль манікюру користується величезною популярністю вже багато десятиліть, і не дивно. Французький манікюр вважається універсальним варіантом для створення класичного і вишуканого манікюру. У ньому використовуються відтінки, які легко пасують до будь-якого стилю, а також до кольору одягу і настрою.

Можна сказати, що французький манікюр символізує вічну жіночу красу й елегантність. Але, можливо, не всі знайомі з тонкощами цієї популярної техніки. Тому ми підготували для вас матеріал, який дасть змогу розкрити всі нюанси й особливості французького манікюру, роблячи його ще більш привабливим і доглянутим.


РІЗНОВИДИ ФРЕНЧ - МАНІКЮРУ

Класичний. Цей манікюр уособлює природну красу і природність. Під час його виконання нігтьова пластина покривається ніжною основою, зазвичай у відтінках бежевого, рожевого або персикового, тоді як кінчики нігтів набувають білого відтінку. Цей стиль манікюру може бути створений як на натуральних нігтях, так і на штучних, використовуючи гель, гель-лак, акрил або тіпси. Він ідеально підходить для нігтів середньої довжини, надаючи їм вишуканого вигляду.

Американський. Американський френч - це вид манікюру, який відрізняється від класичної французької техніки. У цьому стилі не потрібно малювати лінію посмішки, тож колір кінчика нігтя плавно переходить у колір базової частини. Одна з переваг американського френча - він підходить для будь-якої форми нігтів, але найчастіше його роблять на гострих або квадратних нігтях. Важливою особливістю цього стилю є багатство кольорової палітри. На відміну від класичного френча, де використовують зазвичай білі або бежево-рожеві відтінки, американський френч надає широкий вибір кольорів, даючи змогу висловити свою індивідуальність і стиль через манікюр.

Фан-френч. Популярний вид манікюру, за якого прикрашається самий кінчик нігтьової пластинки, але не саме її тіло. По суті, це французький манікюр навпаки, коли ложе забарвлюється в темний відтінок, а краї - світлі.

Вітражний френч. При його створенні кінчик нігтя нарощується акрилом або кольоровим гелем. Декорований у вітражній техніці ніготь часто прикрашають блискітками або акрилом.

Френч-міленіум. Кінчик нігтя декорується блискучим напиленням і блискітками. Також можливий плавний перехід від блискучого кінчика на решту нігтьової пластини.

Арт-френч. Дизайнерські варіанти інтерпретації з фольгою, з мереживом або з наліпками по вільному краю. Відмінна риса цього виду французького манікюру - наявність яскравого малюнка і блискучих прикрас. Часто малюнок наноситься тільки на безіменний палець. 

Ажурний френч. У цьому разі нігтьові пластинки покривають тонкі візерунки, що нагадують мереживо.

Кольоровий френч. У такому манікюрі замість білого кольору використовується будь-який інший кольоровий гель-лак.

На замітку: Як ви, можливо, помітили, кожен манікюр унікальний і цікавий по-своєму. Вибір залишається за вами, але важливо враховувати, що він має гармонійно поєднуватися з вашим загальним стилем.


ПЕРЕВАГИ ФРАНЦУЗЬКОГО МАНІКЮРУ

Французький манікюр має безліч переваг:

- Нарощені нігті мають природний вигляд.
- Завжди в моді.
- Дозволяє експериментувати, підбирати дизайн і декор відповідно до своїх бажань.
- Підходить і зберігає природну красу як натуральних, так і нарощених нігтів.
- Практичний і тривалий час має гарний і акуратний зовнішній вигляд.
- Класичний варіант, що підходить до будь-якого вбрання і макіяжу.
- Підходить для будь-якої форми нігтиків - квадратної, овальної, квадратно-овальної, напівкруглої.
- Нігті набувають здорового вигляду і приховують усі недоліки нігтя.
- Абсолютно універсальний.
- Доречний у будь-яких ситуаціях.
- Гранично простий у догляді: досить покрити нігті прозорим лаком через кілька днів.
- Ідеальний для манікюру на ногах, особливо влітку.
- Не впадає в очі, водночас не залишаючи нігті зовсім "голими".
- Цей тип манікюру має чудовий вигляд і з засмаглою, і з блідою шкірою рук.

Це цікаво!: А ви знаєте, що насправді історія французького манікюру почалася в США. Його засновником став винахідливий Джеф Пінк. Саме він придумав натуральне покриття з "посмішкою", яке в наші дні носить кожна друга дівчина.


КЛАСИЧНИЙ ФРЕНЧ ГЕЛЬ-ЛАКОМ. ЩО НЕОБХІДНО?

Відомо, що для створення класичного френч-манікюру можна використовувати звичайні лаки і трафарети, але цей процес може зайняти багато часу - потрібно нанести лак, почекати, поки він висохне, і так далі. У наш час багато дівчат віддають перевагу гель-лакам, оскільки вони дають змогу створити стильний манікюр швидко і легко. Якщо у вас є базові навички в манікюрі, ви можете вирішити зробити манікюр самостійно і не витрачати гроші на походи в салон. Однак, крім навичок, вам знадобляться спеціальні матеріали та інструменти. Ось що вам знадобиться:

- Ультрафіолетова або LED-лампа. 

(5)
629 купили
ID: 6592
350 ₴

- База.


- Топ-покриття, що забезпечує не тільки видатний блиск, а й надійний захист від стирання і подряпин.


- Камуфлюючий (тілесний або натурально-рожевий) гель-лак для зони нігтьового ложа і білий для вільного краю.


- Праймер - продукт, який ефективно видаляє жир і олію з нігтьової пластини, і, крім того, підвищує зчеплення між лусочками кератину і штучним покриттям.


- Клінер - рідина для зняття липкого шару. 

- Пензлик для створення лінії посмішки.


- Масло для кутикули. Цей склад не тільки підтягне шкіру і зробить її контур охайнішим, а й благотворно вплине на ріст нігтів під покриттям і їхній стан після зняття.  

166 купили
ID: 6154
27 ₴

- Пилка для обробки вільного краю і надання необхідної форми.

585 купили
ID: 5458
18 ₴

- Баф-шліфувальник для підготовки поверхні пластини до покриття.

8 купили
ID: 16119

Фарбуйте ваші нігтики і будьте завжди красивими!
Дата: 11.12.2020 12:28 Переглядів: 1473