Апаратний манікюр - супер технологія!

Апаратний манікюр - супер технологія!

«Краса вимагає жертв!», Девіз представниць слабкої статі в усі часи. Сьогодні сучасні панянки прагнуть «виділятися з натовпу», відвідують різні салони краси, дорогі бутики, спа центри, спортивні зали, і всі це, для того, щоб свій зовнішній вигляд був завжди на висоті. Відомо, що доглянуті руки - запорука краси сучасної жінки, тому апаратний манікюр допомагає підтримувати руки в ідеальному стані. Якщо з класичним обрізним манікюром знайомі всі, то апаратний манікюр прийшов до нас не так давно, і встиг за короткий час завоювати любов, як майстрів манікюру, так і клієнтів.

Отже, що являє собою апаратний манікюр?

Апаратний манікюр - досить простий і зручний метод. Це сучасна технологія обробки шкіри на нігтьових валиках, кутикула навколо нігтів, шліфування шкіри і нігтя, позбавлення від ороговілих частинок шкіри, зняття гель-лаку, яка виконується за допомогою спеціальної машинки - фрезера, основний інструмент в даній технології. Якщо ви шукаєте якісний фрезер, рекомендуємо заглянути сюди



Технологія має як і плюси, так і мінуси, це багато в чому, залежить від кваліфікації майстра.

Плюси апаратного манікюру

1. Короткий час процедури. Це супершвидко. Шкіру не потрібно попередньо розпарювати, так як апаратом працюють тільки по сухій шкірі.

2. За допомогою фрезера можна обробити навіть найпроблемніші ділянки. Майстер використовує різні насадки (фрези) для різних завдань, що теж полегшує і прискорює його роботу: не змінюючи інструменту можна прибрати кутикулу, підпиляти або відшліфувати нігтьову пластину і змінити форму нігтя.

3. Акуратна шліфування запобігає шарування нігтів. Майстер видаляє тільки ороговілі фрагменти шкіри, не чіпаючи здорові ділянки і не пошкоджуючи їх. При цьому ефективність манікюру не зменшується.

4. Легка дезінфіція інструментів. Інструменти для апаратного манікюру легко дезінфікувати - підійде практично будь-який спосіб. Також їх можна обробляти ультразвуком або в сухожарові шафі (залежить від матеріалу, з якого виготовлена ​​насадка). Більш докладніше і дезінфекції інструментів, можете почитати в нашій статті

5. Тривалість ефекту. На тих ділянках, де застосовується апаратний манікюр, шкіра відростає значно повільніше, звертатися до майстра потрібно рідше.

6. Безпека для шкіри і нігтьової пластини. Вважається більш безпечним, він абсолютно не травматичний, під час процедури майстер не використовує ріжучих інструментів.

7. Стерильність процедури. Такий вид процедури дозволяє гарантувати абсолютну стерильність і виключити можливість потрапляння інфекцій.

8. Нігті стають більш гладкими і здоровими, виглядають доглянуто. Завдяки такій техніки, майстер може домогтися набагато більшої симетричності форми нігтя, краю нігтьової пластини виглядають ідеально рівними і акуратними.

9. Відсутність больових відчуттів. При такої процедури клієнт не відчуває жодних хворобливих відчутті, якщо над цим працює досвідчений майстер.

10. Можливість роботи з натуральними або штучними нігтями. Насадки дозволяють добре обробити кутикулу, не псуючи гель або акрил.


Мінуси апаратного манікюру

1. Неможливість обробки занадто тонких нігтів. Цей спосіб категорично не підходить для людей з тонкою кутикулою та нігтьової пластиною, а також якщо нігті клієнта знаходяться в занедбаному стані.

2. Недосвідчені майстри. Процедура, яка проводиться недостатньо досвідченим майстром, може бути кілька болючою. Під час апаратної манікюру пацієнт може відчувати печіння, що не дуже приємну вібрацію.

3. Чистота. Манікюр з використанням спеціального апарату не дозволяє досягти тієї чистоти, яка доступна при класичному, обрізному манікюрі.

4. Потрібно час для вивчення техніки апаратного манікюру. Необхідно вибирати хорошого майстра. Якщо ви майстер і шукайте відповідне обладнання, рекомендуємо заглянути в наш онлайн-магазин

На замітку: Одним словом, апарат для манікюру - це потрібно, корисно, полегшує роботу майстра і покращує якість манікюру. Але для того, щоб він дійсно був таким, використовувати його повинен тільки досвідчений фахівець c певними навичками.


Як правильно використовувати апарат для манікюру

1. Під час використання апарату насадку потрібно вести від центру кутикули до краю, а тримати прилад треба, як звичайну друкарську ручку.

2. Слід використовувати насадки з середньою і низькою абразивністю, а швидкість обертання повинна бути не більше 12 000 - 15 000 оборотів в хвилину.

3. Не варто затримувати апарат на одній точці: це може привести до паління або травмі.

4. Всі насадки потрібно підбирати за станом нігтів. Для шаруються, крихких і пошкоджених нігтів потрібні м'які насадки.

5. Виконувати апаратний манікюр можна тільки на сухих нігтях, а перед етімк не варто розпарювати шкіру в ванночках. Якщо Вам потрібен апарат для манікюру, рекомендуємо заглянути сюди


Показання і протипоказання апаратного манікюру

Апаратний манікюр може виконуватися в салоні, а також в домашніх умовах за наявності необхідного обладнання та певних навичок. Також має показання та протипоказання. А саме:

Показання:

- Догляд за руками

- Наявність сухої шкіри навколо нігтів

- Нарощені нігті

- Швидко наростаюча кутикула


Протипоказання:

- Шкірні запалення

- Грибкові захворювання

- Опухла кутикула

- Розташовані близько до поверхні шкіри судини

- Відкриті рани в області нігтів

Абсолютним протипоказанням стане цукровий діабет та інші хронічні захворювання у важкій формі.


Чи не знаємо як Ви, але ми вважаємо, що той хто придумав таку круту технологія як апаратний манікюр, є «Великий молодець». Дуже сподіваємося, що цей матеріал стане в нагоді Вам і допоможе в подальшому.

Читайте також:

1.Як вибрати лампу для манікюру? Розберемося з нюансами!

2.Фрезер для манікюру. Помічник в манікюрному мистецтві

3.Манікюрна витяжка. Безпека майстра і клієнта.

4.Фрези для аппаратного манікюру. Как выбрать?

5.Апаратний педикюр - зручно і легко

Дата: 23.10.2020 14:39 Переглядів: 978