Нарощування вій за формою очей

Нарощування вій за формою очей
Розберемо докладніше, які бувають форми очей і який ефект нарощування матиме більш виграшний вигляд у тому чи іншому випадку.

Мигдалеподібна форма. Якщо ви та сама володарка мигдалеподібної форми очей, то для вас немає меж творчості та експериментів. Вам підійде абсолютно будь-який ефект нарощування. Тож можете самі сміливо вибирати!

Опущені куточки очей. Якщо у вас опущені зовнішні куточки ока, то більш виграшно на вас виглядатиме "білячий" ефект. Він допомагає візуально підняти куточок ока і погляд буде більш яскравим і відкритим.

Великі та опуклі очі. Власницям такої форми очей рекомендується носити вії найбільш наближені до натурального ефекту. Це або класичне нарощування товщиною вій не більше 0.15 мм, або подвійний об'єм ультратонкими віями. Так само вам підійде лисячий ефект, який візуально допоможе скорегувати форму ока ближче до мигдалеподібної.

Близько посаджені очі. Дівчатам з такою формою і розрізом очей підійде будь-який ефект обов'язково із загущенням зовнішнього куточка (лисячий, білячий). Так само, подібну форму очей можна коригувати правильно підібраною довжиною вій.

Глибоко посаджені очі. Якщо у вас глибоко посаджені очі, то коригувати їх слід за допомогою техніки "округлення". У такому разі, основний акцент припадатиме на центральну частину ока, візуально роблячи погляд більш відкритим і широким.

Нависла повіка. Дівчатам з навислими повіками або Азіатським розрізом очей, підійде нарощування віями L/L+ вигинами. Це вії, які мають крутіший вигин, ніж всі інші, що дає змогу їм бути помітнішими на очах з навислими повіками.
Дата: 23.07.2019 14:52 Переглядів: 5085