Гребінь із середньою частотою зубців підійде для щоденного застосування, нанесення стайлінгових засобів або масок.

Гребінець Global Fashion 102

Код продукту: 7540
Залишок на складі: немає в наявності
20 ₴
0,47 €
0,51 $
39 купили
39 купили
Опис

Гребінь із середньою частотою зубців підійде для щоденного застосування, нанесення стайлінгових засобів або масок.

Характеристика
Характеристика
Перегляди 799
Розміри
Довжина 21.50
Ширина 6.00
Висота 0.20
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.

Гребінці - це місто, багате на культурне та історичне спадщина. Настільки багате, що привертає увагу людей з усього світу. Однією з цих граней культурного життя міста є перукарське мистецтво. Гребінець Global Fashion 102 є унікальним креативним простором. 

Перукарське мистецтво сягає своїх корінь у давні часи, але разом із розвитком цього промислу з'являється все більше та більше новинок. У Гребінець Global Fashion 102 можна знайти поєднання класичного стилю з останніми тенденціями моди.

Крім того, в цьому салоні використовуються найсучасніші технології та косметичні препарати найвищої якості. Команда професіоналів вміло створює найрізноманітніші образи, забезпечуючи клієнтам повноцінну взаємодію та задоволення від результату. 

Гребінець Global Fashion 102 - це не просто салон краси, а справжній центр креативності та самовираження. Тут ви можете створити власний унікальний образ на будь-який випадок життя - від повсякденних заходів до важливих подій.

Таким чином, Гребінець Global Fashion 102 - це краще місце для того, щоб налаштувати себе на нові відкриття та успіхи в житті. Зверніться сюди, щоб отримати найкращий сервіс та обрати ваш стиль, який буде вас відрізняти від інших. Переконайтеся в цьому самі, і ви не пожалкуєте про вибір Гребінець Global Fashion 102.