Кремовый ремувер для снятия нарощеных ресниц.Это новинка в ассортименте средств для снятия ресниц,что превосходит по качеству и безопасности любые другие виды ремуверов. Remove Cream растворяет клей на ресницах за одно нанесение и через 3-4 мин. глазки вашей клиентки будут чистыми.

Он не раздражает слизистую глаза и не вызывает покраснения после снятия ресниц.

Remove Cream-для зняття вій

Код продукту: 6937
Артикул: SAM-BF985
Залишок на складі: немає в наявності
90 ₴
2,10 €
2,27 $
100 купили
100 купили
Опис

Кремовый ремувер для снятия нарощеных ресниц.Это иновация в ассортименте средств для снятия ресниц,что превосходит по качеству и безопасности любые другие виды ремуверов. Remove Cream растворяет клей на ресницах за одно нанесение и через 3-4 мин. глазки вашей клиентки будут чистыми.

Он не раздражает слизистую глаза и не вызывает покраснения после снятия ресниц.

Характеристика
Характеристика
Перегляди 1694
Кількість товарів в одній коробці 600
Розміри
Довжина 1.10
Ширина 1.40
Висота 1.10
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.


Нарощення вій - це дуже популярний вид косметичних процедур серед жінок. Війкові нарощування надають змогу отримати більш густі й довгі вії, які виглядають більш природними, аніж за допомогою туші й інших косметичних засобів.

Однак, догляд за нарощеними віями теж потребує особливої уваги. Часто виникає потреба у знятті нарощених вій. Для цього зазвичай використовуються спеціальні засоби - дебондери.

Remove Cream - це один з таких засобів. Він є ефективним розчинником, який знімає ліпку частинки нарощеного війка й дозволяє легко й безболісно видалити його.

Remove Cream застосовується дуже просто: його потрібно нанести на нарощений війко, зачекати десять хвилин і потім видалити війко за допомогою спеціального пінцета. Після використання дебондеру, обов'язково потрібно ретельно промити файбертекове нарощення вій з мийним засобом.

Remove Cream є безпечним і комфортним засобом для зняття нарощених вій. Він не тільки забезпечує швидке та якісне зняття вій, а й дозволяє зберегти природний вигляд ваших вій після процедури. Для того щоб догляд за віями був максимально ефективним, слід звернути увагу на вибір якісних засобів, серед яких ми рекомендуємо Remove Cream.