Набор насадок для педикюра 12 шт. Имеют разные формы и образивности. Очень удобны в использовании.

Набір насадок для педикюру K-888

Код продукту: 6812
Артикул: NB-07-12
Залишок на складі: багато
110 ₴
2,55 €
2,79 $
25 купили

Кількість:

25 купили
Опис

Набор насадок для педикюра 12 шт. Имеют разные формы и образивности. Очень удобны в использовании.

Характеристика
Характеристика
Артикул NB-07-12
Перегляди 2089
Розміри
Довжина 14.30
Ширина 6.00
Висота 2.00
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.

Набір насадок для педикюру K-888 є незамінним інструментом для професійної догляду за ногами. Цей набір містить 6 насадок, кожна з яких має особливу форму та призначення.

Перша насадка - кругла фреза - допомагає зняти вапняк і згладити шкіру на п'ятах та пальцях ніг. Друга насадка - конусна - знімає старий шкірний покрив та борюється з мозолями. Третя насадка - циліндрична - для обробки кутикули та зняття заростів. Четверта насадка - серповидна - дуже ефективна для зняття втілення. П'ята насадка - з вигином - для шліфування й виправлення форми нігтів. Шоста насадка - для полірування і надання нігтям блиску.

Набір насадок K-888 виготовлений з високоякісної нержавіючої сталі, тому він дуже міцний і тривалий. Насадки легко монтувати на фрезер, що значно полегшує роботу майстру. 

Використання насадок K-888 дозволяє здійснювати процедуру педикюру швидко та ефективно. Цей набір є незамінним інструментом для власників салонів краси та просто для людей, які дбають про свої ноги. 

Отже, набір насадок K-888 - це надійний та ефективний інструмент, який допоможе вашим нігтям набути здорового й охайного вигляду.