Двосторонній баф для обробки натуральних нігтів. Робоча поверхня 80/80 грит використовується для шліфування штучного матеріалу.

Пилка баф Global Fashion 80/80 (опт 10 шт.)

Код продукту: 5382
Залишок на складі: багато
22 ₴
0,51 €
0,55 $
60 купили

Кількість:

60 купили
Опис

Двосторонній баф для обробки натуральних нігтів. Робоча поверхня 80/80 грит використовується для шліфування штучного матеріалу.

Характеристика
Характеристика
Перегляди 775
Розміри
Довжина 18.00
Ширина 3.00
Висота 1.20
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.

Кожна майстриня, що займається нарощуванням нігтів, знає, що вибір якісних інструментів – запорука успіху в роботі. Один з таких необхідних інструментів – пилка баф, яка дозволяє надати нігтям потрібну форму, зробити їх гладкими і готовими для створення унікального дизайну.
Особливості пилочки:

- Розмір 80/80 означає, що на одиницю довжини ( в мм) припадає 80 зерен піску. Це середній показник, який ідеально підходить для первісної обробки нігтьової пластини, тому дану пилку рекомендують для використання на етапі нарощування і при корекції форми нігтів.

- Виробник інструменту-компанія Global Fashion, яка займається виробництвом якісних пилок та інструментів для нарощування нігтів. Вони користуються повагою в фахівців в цій сфері, тому можна бути впевненим, що товар високої якості.

- Зносостійка поверхня, отримана завдяки використанню карбіду кремнію, що дозволяє використовувати пилку тривалий час і зберегти її колишні властивості.

- Пилка має зручну форму, що полегшує роботу майстрів. Її бічні грані мають невелике зрізання, що дозволяє обробити кутикулу без ризику пошкодження шкіри ніжною області навколо нігтя.

Висновок: пилка баф Global Fashion 80/80-відмінний вибір для майстрів, які прагнуть виконувати свою роботу якісно і швидко. Її використання допоможе добитися ідеального результату при нарощуванні нігтів.