Декор для ногтей – используются для создания неповторимых дизайнов нейл-арта. Наборы отличаются разнообразием цветов и форм.

Декор Global Fashion

Код продукту: 4832
Залишок на складі: багато
146 ₴
3,38 €
3,65 $
1 купили

Кількість:

1 купили
Опис

Декор для ногтей – используются для создания неповторимых дизайнов нейл-арта. Наборы отличаются разнообразием цветов и форм.

Характеристика
Характеристика
Перегляди 1307
Розміри
Довжина 14.00
Ширина 4.80
Висота 8.60
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.

Декор Global Fashion - це колекція нігтевого декору, яка здатна зробити Ваші нігті витвором мистецтва. Складається вона з різноманітних елементів дизайну, таких як кришталі, стрази, камені, металеві та скляні ніжки, мереживо, бісер та інші матеріали.

Ця колекція надає можливість втілити будь-яку ідею та відчуття стилю, що є власністю кожної жінки. Завдяки різноманітності дизайну, кожна зможе створити індивідуальний образ, який відповідатиме її характеру та настрою.

До складу колекції входять різні типи і форми елементів декору. Наприклад, кришталі забезпечують ефект сяйва на нігтях, стрази додають яскравості, металеві та скляні ніжки створюють відчуття об'ємності та забезпечують надійний кріплення елементів до нігтів. Важливо зазначити, що в Декор Global Fashion використовуються тільки високоякісні та безпечні матеріали.

Декор Global Fashion створений для доповнення будь-якого виду нарощених нігтів, незалежно від техніки нарощування (гелеве, акрилове, біогелеве, штучні нігті тощо). Різноманітність колекції дозволяє створювати як класичні та стримані дизайни, так і незвичайні та креативні.

З Декор Global Fashion, нігті Вашого клієнта стануть неповторними. А неповторність - це те, що завжди цінується в світі моди. Отже, ознайомтеся з цією чудовою колекцією та дозвольте своїй творчості розквітнути на нігтях Вашого клієнта.