Код продукта: Dk в капсулах 088 Декор для ногтей – используются для создания неповторимых дизайнов нейл-арта. Наборы отличаются разнообразием цветов и форм.

Декор Global Fashion

Код продукту: 4831
Залишок на складі: багато
175 ₴
4,08 €
4,39 $

Кількість:

Опис

Код продукта: Dk в капсулах 088 Декор для ногтей – используются для создания неповторимых дизайнов нейл-арта. Наборы отличаются разнообразием цветов и форм.

Характеристика
Характеристика
Перегляди 1239
Розміри
Довжина 27.50
Ширина 6.00
Висота 2.20
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.

На сьогоднішній день нігтьовий сервіс є надзвичайно популярним серед жінок, які бажають зберегти свою красу і елегантність. Нарощування нігтів та декор для них є необхідністю для дівчат, які бажають виглядати привабливо і доглянуто.

Одним з лідерів на ринку нігтьового сервісу є компанія "Global Fashion", яка представляє багатообразний асортимент декору для нігтів. У продуктах від "Global Fashion" ви можете знайти все для створення неповторних та стильних дизайнів, що підкреслять вашу індивідуальність та унікальність.

Серед декору для нігтів від "Global Fashion" особливої уваги заслуговують різноманітні слюди. Вони прикрашені красивими каменями різних кольорів та форм. Клієнти можуть обирати зі складу компанії відповідно до свого стилю та гармонії з вибраним образом. Слюда дуже довговічна і не пошкоджується при прибиранні та митті рук, тому дозволяє продовжувати насолоджуватися прикрасою на нігтях на довгий період часу.

Компанія "Global Fashion" забезпечує своїх клієнтів якісним товаром, що виготовляється з використанням технологій за світовими стандартами. Нігтьовий декор від компанії підійде не лише для професійних студій краси, але і для використання вдома. Дівчата можуть самі прикрашати свої нігті найбільш відомими і актуальними укладками, які не залишать байдужим жодного погляду.

Тому, якщо ви бажаєте виглядати красиво та привабливо, компанія "Global Fashion" пропонує для вас широкий вибір найрізноманітнішого нігтьового декору, зокрема - слюду, яка стане невід'ємною частиною усіх вашіх нігтьових експериментів та стильних образів.