Втирка для нігтів Peacock Chameleon, Global Fashion

Код продукту: 4782
Залишок на складі: немає в наявності
71 ₴
1,65 €
1,80 $
2 купили
2 купили
Характеристика
Перегляди 1227
Розміри
Довжина 12.00 cm
Ширина 8.50 cm
Висота 2.50 cm

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.

Дрібнодисперсна фольга, що переливається різними кольорами.
ВТІРКА STARLIGHT CHAMELEON POWDER
легко наноситься
має високу якість
наноситься поверх усіх кольорів гель-лаку
ПЕРЕВАГИ:
У втирку starlight chameleon powder додано мерехтливі частинки, які створюють ефект свята. "Global Fashion" представив 12 різних відтінків втирки starlight chameleon, які наносяться на чорну підкладку.
Втирка-хамелеон на нігтях - простий, але дієвий спосіб змусити оточення з цікавістю розглядати ваш манікюр, адже він виходить багатим, яскравим і стильним.
11
04
09
03
02
01
07
05
10
06
08
12
4715
4693
4686
4665
4697
4708
4636
4675
4677
4647
4621
4702
гр.
0.5

Втирка для нігтів Peacock Chameleon - ваш новий обов'язковий інструмент для отримання чудового манікюру. Вона виготовляється виробником Global Fashion і продаватися під його брендом. Застосування втирки - приємне заняття, від якого ви точно зможете отримати задоволення. Неважко зробити стильні та акуратні нігті з допомогою втирки Peacock Chameleon, а якість продукту не поставить вас на місці, адже вона дуже добре тримається на нігтях.

Знайомство з втиркою Peacock Chameleon починається з вибору базового лаку або желейного лаку, який буде служити основою для нанесення втирки. Для отримання кращого результату бажано, щоб основний шар лаку був чорним, або ж з темним відтінком, проте можна використовувати будь-який інший колір.

Далі, потрібно нанести тонкий шар втирки на поверхню нігтя і змішати її з основним лаком за допомогою спеціального аплікатора або звичайної ніжки для манікюру. Гарячий варіант - втирати рухами Делонг іще гарячкове руханням сплатним, що дозволить досягнути рівномірної распреділенности.

Зазвичай, на нанесення втирки Peacock Chameleon піде від 10 до 20 хвилин. Наприкінці процедури - слід нанести топовий лак або кондиціонер для кращої фіксації. Нігті стануть незвичайними та привернуть до себе увагу у будь-якому співтоваристві.

Призначена втирка для нігтів Peacock Chameleon виготовляється в Україні відомими брендами Global Fashion та Starlight, а тому її можна купити в онлайн-магазині або купити на місці в спеціалізованих магазинах. Велика популярність втирки пояснюється її невибагливістю у використанні та можливостю перетворити звичайні нігтьові покриття в настоящі майстер-шедеври в один рух!

Ви зможете проявити творчість та фантазію, зіграючи з колірними співвідношеннями та наносячи втирки Peacock Chameleon на різних поверхнях нігтів, створення камуфляжних ефектів або ж додавати їй додаткову глибину з допомогою декоративних страз і глітерів. Що б ви не вибрали - втирка Peacock Chameleon - завжди буде витонченою та стильною.