Втирка для нігтів Pea cock Chameleon, Global Fashion

Код продукту: 4765
Залишок на складі: багато
47 ₴
1,09 €
1,18 $
2 купили

Кількість:

2 купили
Характеристика
Перегляди 1232
Розміри
Довжина 12.00 cm
Ширина 8.50 cm
Висота 2.50 cm

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.

Peacock Powder представлена в палітрі 12 відтінками, з голографічним ефектом, які наносяться на темну основу. Кольорова гама для голографічного манікюру не обмежена: синій, жовтий, червоний, фіолетовий - кожна модниця вибере те, що подобається і підходить саме їй.

Манікюр з голографічним ефектом заворожує і притягує увагу неймовірним блиском, мерехтячи, немов різнокольорові сонячні зайчики. Хоча здається, що нігтики з голографічними втирками занадто прості з нехитрим дизайном, проте на втирці як на основі-полотні можна створити унікальні образи. І розпис, і стемпінг, і навіть втирка через трафарет зробить ваш манікюр дорогим і стильним, а як соло-дизайн вона вигідно підкреслить засмагу і доглянутість рук і ніжок.

Втирка випускається в маленьких баночках (аналогічно іншому дрібному декору для nail-арту). Вибір інструменту для її нанесення (втирання): віяловий пензлик, спонж-аплікатор, силіконовий пензлик для дизайну, латексні рукавички майстра - залежить від того, якого ефекту ви прагнете досягти в готовому образі. Наносити втирку потрібно попередньо видаливши дисперсійний шар.
ВТІРКА
“PEA COCK POWDER”
легко наноситься

щільно лягає

наноситься поверх будь-якого гель-лаку

довгий час не втрачає своєї яскравості

створює ефект павиного пера
ПЕРЕВАГИ:
12
10
09
08
07
06
05
04
03
02
01
11
гр.
0.5
4641
4691
4676
4685
4648
4692
4622
4649
4625
--------
4682
4626

Код продукта: PCP-02 Втирка для ногтей легко наносится, имеет высокое качество, позволяя вам получить качественный дизайн ногтей. Их можно использовать сверку всех цветов гель лака, для получения разнообразных результатов.

У світі нарощування нігтів важливе значення приділяється деталям. Один з найбільш важливих етапів догляду за нігтями – це втірка. Global Fashion знає, що зручна та якісна втирка – це важливий елемент догляду за нігтями. Тому, ми запропонуємо Вам спробувати наш новий продукт - Peacock Chameleon.

Peacock Chameleon – це втирка для нігтів з новою технологією, що забезпечує різноманіття кольорів та переливів на вашому манікюрі. Дія продукту базується на використанні пудри, що дозволяє створити на вашому манікюрі шикарне забарвлення. Хоча Peacock Chameleon може використовуватися самостійно, він чудово поєднується з іншими прикрасами для нігтів.

Головною перевагою Peacock Chameleon є технологія, яка залежно від кута світла створює різні переливи кольорів. Таким чином, за допомогою цієї втирки, Ви зможете створити неповторний та індивідуальний вигляд Вашого манікюру.

Peacock Chameleon – це продукт високої якості, який гарно тримається на нігтях та дає змогу зробити надзвичайно ефектний манікюр. Стильний та яскравий дизайн упаковки не залишить байдужим будь-якого фешніста, а нова технологія продукту порадує навіть досвідчених майстрів нарощування нігтів.

Тож, якщо Ви хочете отримати неперевершений результат при створенні манікюру, спробуйте використовувати Peacock Chameleon від Global Fashion - це буде чудовий додаток до Вашого догляду за нігтями та забезпечить Вашим нігтям стильний та модний вигляд.