Втирка для нігтів Starlight Chameleon, Global Fashion

Код продукту: 4751
Залишок на складі: багато
71 ₴
1,65 €
1,78 $

Кількість:

Характеристика
Перегляди 1258
Розміри
Довжина 12.00 cm
Ширина 8.50 cm
Висота 2.50 cm

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.

Дрібнодисперсна фольга, що переливається різними кольорами.
ВТІРКА STARLIGHT CHAMELEON POWDER
легко наноситься
має високу якість
наноситься поверх усіх кольорів гель-лаку
ПЕРЕВАГИ:
У втирку starlight chameleon powder додано мерехтливі частинки, які створюють ефект свята. "Global Fashion" представив 12 різних відтінків втирки starlight chameleon, які наносяться на чорну підкладку.
Втирка-хамелеон на нігтях - простий, але дієвий спосіб змусити оточення з цікавістю розглядати ваш манікюр, адже він виходить багатим, яскравим і стильним.
11
04
09
03
02
01
07
05
10
06
08
12
4715
4693
4686
4665
4697
4708
4636
4675
4677
4647
4621
4702
гр.
0.5

Код продукта: SCP-03 Втирка для ногтей легко наносится, имеет высокое качество, позволяя вам получить качественный дизайн ногтей. Их можно использовать сверку всех цветов гель лака, для получения разнообразных результатов.


Втирка для нігтів Starlight Chameleon, Global Fashion: в світі краси та моди 

Одним із трендів у догляді за нігтями є використання різних декоративних матеріалів, аналогічних тому, як ми робимо з обличчям макіяж за допомогою тіней, губної помади, туші для вій і т.п. 

Серед широкого асортименту декоративних матеріалів для нігтів, встигли заявити про себе такі, як гель-лаки, біальйні лаки, стемпінг, стрази та інші. Однак, сьогодні ми хочемо розповісти вам про один з класних варіантів декоративної втирки для нігтів - Starlight Chameleon від Global Fashion. 

Звідки походить назва втирки Starlight Chameleon? 

Сами пригадайте, що таке хамелеон? Це улюблений екзотичний звір у дитинстві багатьох з нас, який здатен змінювати свій колір залежно від умов, у яких живе. Аналогічно звіру, втирка Starlight Chameleon змінює свій колір залежно від освітлення, в якому знаходяться ваші нігті. Сьогодні цей інтересний продукт здобуває популярість та знаходить своє застосування серед професійних майстрів та любителів краси. 

Яка вона, втирка Starlight Chameleon? 

Стартер-сет від Global Fashion включає 12 різних кольорів, які легко втираються в базовий лак, гель-лак або абразивну пудру. Безліч декоративних можливостей за досить доступною ціною. Перевагою такої втирки є можливість підбору відтінку під кожний образ. 

Що можна зробити з допомогою втирки для нігтів Starlight Chameleon? 

З її допомогою можна створити ефектний і невимушений манікюр,  підібрати відтінки нігтів до образу та настрою. Це є не тільки гарний доповнення до інших методів декорування, а й вигідне рішення для заспокоєння обмеженості в зміні відтінків гель-лаків та лаків. 

Як застосовувати втирку Starlight Chameleon? 

Для початку, виконайте класичний манікюр або нанесіть базовий лак на нігті, а потім - нанесіть втирку, що проявить улюблений відтінок. Втирку можна використовувати на всіх або окремих нігтях, відтворюючи унікальний декор. Важливо дотримуватися технології застосування, яка міститься на упаковці в майстер-класі з використанням Starlight Chameleon, для досягнення максимального результату та збереження декору на довгий час. 

Отже, втирка для нігтів Starlight Chameleon від Global Fashion є чудовим вибором, як для ведучих професіоналів у галузі нейл-арта, так і для новачків, які тільки вступають до світу краси і моди. Декор для нігтів за допомогою цієї втирки є багатофункціональним та ефективним рішенням для досвідених майстрів, та ініційаторів у світі моди та краси. Насолоджуйтесь своїм стильним та оригінальним манікюром, та залишайтесь завжди в тренді зі Starlight Chameleon від Global Fashion.