Втирка для нігтів Global Fashion, золото, Magic Powder

Код продукту: 4712
Залишок на складі: багато
58 ₴
1,34 €
1,45 $

Кількість:

Характеристика
Перегляди 760
Номер полиці на склад G002 K54 K44 I204 I203 I202 I193
Розміри
Довжина 12.00 cm
Ширина 8.50 cm
Висота 2.50 cm

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.

Серед розмаїття різних видів втирок небачену популярність здобула саме дзеркальна втирка, і це не випадково. Дизайни з нею виходять одночасно ніжними та зухвалими. Можна сказати, що втирка серії Mirror уособлює футуристичний напрям, відрізняючись космічним кольором. Цей вид нейл-арту подарує вашим нігтям дзеркальну глибину, схожість із металевим блиском і, звісно ж, увагу з боку оточення. З ним ви будете однаково сяяти і на роботі, і на вечірньому прийомі.
ВТІРКА
“MAGIC MIRROR POWDER”
легко наноситься
створює неймовірний металевий ефект
дуже економічна
ПЕРЕВАГИ:
Втрика Magic Mirror від "Global Fashion"
- це дрібно дисперсійний пил зі світловідбивним ефектом, при нанесенні якого на нігтях виходить яскравий металевий кольоровий блиск.


Блискуча втирка Magic Mirror від "Global Fashion" представлена 12 відтінками і наносити її потрібно на темну підкладку, так манікюр буде виразнішим. Такий манікюр має виграшний вигляд у будь-яку пору року: влітку він ідеально блищить на сонячному узбережжі, взимку на білосніжному тлі має шляхетний і святковий вигляд.
гр.
0.5
11
04
09
03
02
01
07
05
10
06
08
12
КОЛЬОРИ:
4700
4710
4713
4688
4705
-
4634
4711
4684
4671
4707
4696

Код продукта: G002 K54 K44 i204 i203 i202 i193 Втирка для ногтей легко наносится, имеет высокое качество, позволяя вам получить качественный дизайн ногтей. Их можно использовать сверку всех цветов гель лака, для получения разнообразных результатов.

У світі моди та краси нарощування нігтів займає важливу роль. Але щоб зробити свої нігті ще більш красивими та неповторними, потрібно використовувати декор для нігтів. І одним з найпопулярніших декоративних елементів є пудра та втирка для нігтів Global Fashion.

Загалом, пудра та втирка для нігтів Global Fashion - це кольорова пудра з металевим блиском, яка наноситься на нігтьову пластину. Вона не тільки прикрашає ваші нігті, а й працює як захист для них. Вам не доведеться хвилюватися про те, що ваші нігті пошкоджуються або слущуються.

Один з найбільш популярних відтінків пудри та втирки для нігтів - це золотий. Розкішний золотий колір додає вашим нігтям шик і сяйво, зробивши їх більш вишуканими та елегантними. Втім, щоб досягти ще більшого ефекту, використовуйте втирання Magic Powder.

Magic Powder - це пудра з металевим блиском, що завдяки своїм властивостям знаходить все нові застосування у світі манікюру. Вона допомагає створити оригінальний дизайн нігтів, а також підсилює сяйво його основи.

Використання втирання Magic Powder разом з пудрою та втиркою для нігтів Global Fashion дозволить вам створити неймовірно ефектні та яскраві манікюри, які привернуть увагу оточуючих і зроблять вас неперевершеною. Вам не потрібно буде ходити по салонах краси, оскільки ви зможете легко і швидко створити недорогий та ефектний дизайн нігтів вдома.

Узагалі, пудра та втирка для нігтів Global Fashion разом з втиранням Magic Powder забезпечать вам здорові й захищені нігті, а також допоможуть створити вишуканий та оригінальний дизайн. Тож, вперед - експериментуйте та творіть нові образи власноруч!