Втирка для нігтів Global Fashion, Magic mirror powder 09

Код продукту: 4684
Залишок на складі: багато
58 ₴
1,34 €
1,45 $
1 купили

Кількість:

1 купили
Характеристика
Перегляди 760
Номер полиці на склад K173 K183
Розміри
Довжина 12.00 cm
Ширина 8.50 cm
Висота 2.50 cm

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.

Серед розмаїття різних видів втирок небачену популярність здобула саме дзеркальна втирка, і це не випадково. Дизайни з нею виходять одночасно ніжними та зухвалими. Можна сказати, що втирка серії Mirror уособлює футуристичний напрям, відрізняючись космічним кольором. Цей вид нейл-арту подарує вашим нігтям дзеркальну глибину, схожість із металевим блиском і, звісно ж, увагу з боку оточення. З ним ви будете однаково сяяти і на роботі, і на вечірньому прийомі.
ВТІРКА
“MAGIC MIRROR POWDER”
легко наноситься
створює неймовірний металевий ефект
дуже економічна
ПЕРЕВАГИ:
Втрика Magic Mirror від "Global Fashion"
- це дрібно дисперсійний пил зі світловідбивним ефектом, при нанесенні якого на нігтях виходить яскравий металевий кольоровий блиск.


Блискуча втирка Magic Mirror від "Global Fashion" представлена 12 відтінками і наносити її потрібно на темну підкладку, так манікюр буде виразнішим. Такий манікюр має виграшний вигляд у будь-яку пору року: влітку він ідеально блищить на сонячному узбережжі, взимку на білосніжному тлі має шляхетний і святковий вигляд.
гр.
0.5
11
04
09
03
02
01
07
05
10
06
08
12
КОЛЬОРИ:
4700
4710
4713
4688
4705
-
4634
4711
4684
4671
4707
4696

Код продукта: 09 K173 K183

Втирка для ногтей легко наносится, имеет высокое качество, позволяя вам получить качественный дизайн ногтей. Их можно использовать сверку всех цветов гель лака, для получения разнообразных результатов.

Нарощування нігтів і лакування є важливою частиною догляду за нігтями кожної жінки, оскільки ці процеси допомагають додати до образу дотепності та жіночності. Але що робити, якщо змінити колір лаку здається вже не цікаво? В таких випадках на допомогу приходять додаткові декоративні елементи, такі як втирка для нігтів і магічна пудра-дзеркало.

До тих пір, поки сила взгляду не втомиться розглядати красиві візерунки і забавні малюнки, в барві зберігається життєвість та енергія. І цьому можна допомогти за допомогою втирки для нігтів Global Fashion і магічної пудри-дзеркало Magic Mirror Powder 09. 

Втирка для нігтів Global Fashion є інноваційним продуктом, що продовжуєсь за допомогою циліндри, що містять різні фруктові аромати базовою основою. Наноситься втирку з ретельно витертого таким чином, що основа проглядається ледь-ледь, тоді яскравість візерунку зберігається, а з ароматом відкриється все більше й більше. Окрім того, втирка допомагає підсилити живучість й зберігає гладкість поверхні нігтів на довгий період. 

Магічна пудра-дзеркало Magic Mirror Powder 09 спеціально розроблена для тих, хто хоче нанести на нігті махрову кольорову гаму, яка буде блискучою та тривалою. Призначена для нанесення на гель-лак або акрилового покриття, магічна пудра створює на поверхні кольоровий ефект відображаючого дзеркала. Щоб отримати більш інтенсивний ефект, пудру можна наносити шар за шаром на поверхню нігтів, для придання відображаючого вигляду своєму манікюру та задоволенню від ігри сонця та світла.

Отже, створення додає затишність та підніме настрій на все довкола, не тільки на вас, але й всіх навколо. Зверніть увагу на тонкі деталі й ви точно будете непередбачуваними в очах всіх навколо. Окрім того, поділитися та створити свій образ - це так приємно. Не зволікайте, скільки б вам не здавалось, натхнення завжди поряд. Ви можете змінювати своє обличчя й доповнювати свій стиль на свій смак і настрій за допомогою втирки для нігтів Global Fashion і магічної пудри-дзеркало Magic Mirror Powder 09. Побажаємо вам прекрасних рішень і святкових настроїв.