Втирка для ногтей Color Foil, Global Fashion 11

Код продукту: 4674
Залишок на складі: немає в наявності
47 ₴
1,09 €
1,18 $
8 купили
8 купили
Характеристика
Перегляди 29
Номер полиці на склад K175
Розміри
Довжина 12.00 cm
Ширина 8.50 cm
Висота 2.50 cm

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.

Втірка Color Foil - це пігмент для втирання, який містить шматочки найніжнішої фольги, створюючи цікавий дизайн битого дзеркала на нігтях.


Багата гама кольорів: важко встояти перед спокусою прикрасити свій манікюр такою красою. Дизайн із втиркою Color Foil підкреслює загадковість і чарівність, а часом енергійність і експресію його власниці.
Зачаровують і майже магічні розводи можна розглядати годинами, тому сучасні дизайнери вирішили перенести їх на нігті модниць усіх країн і континентів. Ефект вийшов приголомшливий!
Такий дизайн з радістю обирають найсміливіші та найенергійніші натури, які бажають виділитися з натовпу, справити враження і затьмарити своїм блиском оточуючих.

Втирка Color Foil представлена 12 яскравими, різними, чистими відтінками металізованих частинок слюди. Зазвичай втирку Color Foil наносять на темний фон, виходить своєрідна імітація цінних природних каменів - золотих, смарагдових та інших відтінків.



ВТІРКА
“COLOR FOIL”
легко наноситься
має високу якість
може застосовуватися як ефект лиття
має насичений яскравий колір
підходить для будь-якого відтінку гель-лаку
ПЕРЕВАГИ:
Експериментувати з фарбами теж не заборонено.
Ви можете використовувати відтінки втирки близькі за кольором до основного тону, наприклад, рожеві або золотисті, а можете вибрати контрастні поєднання. Такий яскравий дизайн пожвавить манікюр, і зробить його більш помітним і сміливим.
11
04
09
03
02
01
07
05
10
06
08
12
гр.
0.5
4564
4614
4646
4597
4560
4599
-
4609
4596
4572
4615
4592
Втирка для нігтів Color Foil – це інноваційний засіб для створення фантастичного дизайну нігтів. Color Foil від Global Fashion 11 дозволяє створювати унікальні манікюри вдома без додаткових витрат на салон краси.

Color Foil – це тонка плівка з різнокольоровою фольгою, яка може бути витерта на нігтьову пластину після нанесення базового лаку. В результаті на нігтях утворюється кристаличний ефект поверхні, який залучає увагу і доповнює всі образи. Спробуйте зануритися в живу гру з переливами кольорів та знову почуватися як маленька дівчинка в найлюбезніші снігурочки.

Інструкція для використання втирки Color Foil надзвичайно проста. Щоб створити дизайн, Вам знадобляться: базовий лак для нігтів, втирка тонкої фольги, пінцет, а також топовий лак. 

Крок 1: Нанесення базового лаку. 

Першим кроком у створенні фантастичного манікюру є нанесення базового лаку. Важливо, щоб лак був повністю сухим, перед тим як перейти до наступного кроку.

Крок 2: Втирання Color Foil.

Покладіть фольгу на тонкий шар паперу, візьміть пінцет і зробіть крохмальку кульку частиць фольги. Помістіть цю кульку на нігтьову пластину та витріть її на поверхню нігтя під тиском. Один раз необхідно зробити цю процедуру. Витріть фольгу таким чином, щоб на нігті залишилися яскраві бліки широкого спектру кольорів.

Крок 3: Фінальний штрих.

На останньому етапі манікюру нанесіть на нігті топовий лак та зачекайте, доки він повністю висохне. Таким чином, забезпечивши стійкість на протязі багатьох годин до самого кінця Вашого заходу. Окрасьте і зробіть свій образ той самий, що у вас був у мрії, а може бути вона все ж досягнення реальності. 

Встигніть зберегти класичні смаки та відкрийте для себе нову лінійку дизайну. Придбати втирку Color Foil ви можете зараз в кращих косметичних магазинах України. Створються нові дизайни кожного дня, так що не будьте байдужими і долучайтеся до творчого процесу створення фантастичних манікюрів разом з Global Fashion 11.