Втирка для нігтів Color Foil, Global Fashion

Код продукту: 4640
Залишок на складі: багато
60 ₴
1,39 €
1,52 $

Кількість:

Характеристика
Перегляди 754
Номер полиці на склад K175
Розміри
Довжина 12.00 cm
Ширина 8.50 cm
Висота 2.50 cm

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.

Втірка Color Foil - це пігмент для втирання, який містить шматочки найніжнішої фольги, створюючи цікавий дизайн битого дзеркала на нігтях.


Багата гама кольорів: важко встояти перед спокусою прикрасити свій манікюр такою красою. Дизайн із втиркою Color Foil підкреслює загадковість і чарівність, а часом енергійність і експресію його власниці.
Зачаровують і майже магічні розводи можна розглядати годинами, тому сучасні дизайнери вирішили перенести їх на нігті модниць усіх країн і континентів. Ефект вийшов приголомшливий!
Такий дизайн з радістю обирають найсміливіші та найенергійніші натури, які бажають виділитися з натовпу, справити враження і затьмарити своїм блиском оточуючих.

Втирка Color Foil представлена 12 яскравими, різними, чистими відтінками металізованих частинок слюди. Зазвичай втирку Color Foil наносять на темний фон, виходить своєрідна імітація цінних природних каменів - золотих, смарагдових та інших відтінків.



ВТІРКА
“COLOR FOIL”
легко наноситься
має високу якість
може застосовуватися як ефект лиття
має насичений яскравий колір
підходить для будь-якого відтінку гель-лаку
ПЕРЕВАГИ:
Експериментувати з фарбами теж не заборонено.
Ви можете використовувати відтінки втирки близькі за кольором до основного тону, наприклад, рожеві або золотисті, а можете вибрати контрастні поєднання. Такий яскравий дизайн пожвавить манікюр, і зробить його більш помітним і сміливим.
11
04
09
03
02
01
07
05
10
06
08
12
гр.
0.5
4564
4614
4646
4597
4560
4599
-
4609
4596
4572
4615
4592
Втирка для нігтів Color Foil від торгової марки Global Fashion – це інноваційний продукт на ринку догляду за нігтями. Вона додає глянцевого ефекту, прикрашає і збагачує будь-який манікюр.

Основна особливість втирки Color Foil полягає в її текстурі. Вона має металеву текстуру, що дозволяє додати на нігті знакові малюнки та різноманітні геометричні візерунки. Застосовування втирки Color Foil дуже просте, а результат вражає своєю якістю та оригінальністю.

Для того, щоб застосувати втирку Color Foil, необхідно виконати кілька кроків. По-перше, нанесіть базовий лак на нігті. Далі нанесіть декоративний лак у вибраному кольорі та дочекайтеся, коли він повністю висохне. Потім візьміть втирку Color Foil та натискайте її на нігтьову пластину, зверху на декоративний лак. Після цього потрібно відірвати втирку, а з неї залишаться металеві сліди. Щоб закріпити металевий ефект, нанесіть топовий лак.

Втирка Color Foil не містить шкідливих речовин та допомагає підтримувати здоров'я нігтів. Вона доступна в різних кольорах та отримала високі оцінки споживачів та фахівців зі світу моди. Відтепер, завдяки Global Fashion та їх інноваційному продукту, можна швидко та легко створити оригінальний манікюр, який буде привертати до вас увагу.