Втирка для нігтів Color Foil, Global Fashion

Код продукту: 4593
Залишок на складі: немає в наявності
47 ₴
1,08 €
1,18 $
2 купили
2 купили
Характеристика
Перегляди 759
Розміри
Довжина 12.00 cm
Ширина 8.50 cm
Висота 2.50 cm

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.

Втірка Color Foil - це пігмент для втирання, який містить шматочки найніжнішої фольги, створюючи цікавий дизайн битого дзеркала на нігтях.


Багата гама кольорів: важко встояти перед спокусою прикрасити свій манікюр такою красою. Дизайн із втиркою Color Foil підкреслює загадковість і чарівність, а часом енергійність і експресію його власниці.
Зачаровують і майже магічні розводи можна розглядати годинами, тому сучасні дизайнери вирішили перенести їх на нігті модниць усіх країн і континентів. Ефект вийшов приголомшливий!
Такий дизайн з радістю обирають найсміливіші та найенергійніші натури, які бажають виділитися з натовпу, справити враження і затьмарити своїм блиском оточуючих.

Втирка Color Foil представлена 12 яскравими, різними, чистими відтінками металізованих частинок слюди. Зазвичай втирку Color Foil наносять на темний фон, виходить своєрідна імітація цінних природних каменів - золотих, смарагдових та інших відтінків.



ВТІРКА
“COLOR FOIL”
легко наноситься
має високу якість
може застосовуватися як ефект лиття
має насичений яскравий колір
підходить для будь-якого відтінку гель-лаку
ПЕРЕВАГИ:
Експериментувати з фарбами теж не заборонено.
Ви можете використовувати відтінки втирки близькі за кольором до основного тону, наприклад, рожеві або золотисті, а можете вибрати контрастні поєднання. Такий яскравий дизайн пожвавить манікюр, і зробить його більш помітним і сміливим.
11
04
09
03
02
01
07
05
10
06
08
12
гр.
0.5
4564
4614
4646
4597
4560
4599
-
4609
4596
4572
4615
4592

Втирка для нігтів Color Foil: як вона працює та що це за новинка в світі манікюру

Нарощування нігтів та декорування їх стає все більш популярним серед жінок. Але що робити, коли хочеться змінити дизайн нігтів, а не хочеться витрачати години на роботу з фарбами та камінчиками? Є вихід - втирка для нігтів Color Foil від Global Fashion.

Це новинка, яка завоювала популярність серед покупців з усього світу. Втирка для нігтів Color Foil - це тоненька плівка, яка наноситься на готовий манікюр та прикріплюється до нього за допомогою спеціального клею. Завдяки цьому ви отримуєте яскравий та стійкий дизайн нігтів всього за кілька хвилин.

Для того, щоб нанести втирку на нігті, потрібно виконати кілька кроків:

1. Підготуйте нігті - пофарбуйте їх у відповідний колір та нанесіть лак з базовим покриттям. Дайте лаку добре висохнути.

2. Виберіть витріску Color Foil, яка вам подобається та виріжте її у потрібну форму та розмір.

3. Нанесіть на нігті тонкий шар клею та дайте йому засохнути на 1-2 хвилини.

4. Приклейте до нігтів витріску Color Foil та злегка притисніть її до поверхні нігтя.

5. Знять залишки Folie та, за допомогою пензлика, видаліть частинки листівки, що не прилипнули до нігтя.

Результатом стане стійкий та дуже гарний дизайн нігтів, який буде триматись на них протягом багатьох днів.

Таким чином, втирка для нігтів Color Foil від Global Fashion - це новинка у світі манікюру, яка допоможе вам створити неповторний та стійкий дизайн нігтів всього за кілька хвилин. Спробуйте її самі та порадуйте себе та своє оточення яскравим та незабутнім манікюром!