Втирка для нігтів Diamond Foil, Global Fashion 01

Код продукту: 4554
Залишок на складі: немає в наявності
47 ₴
1,08 €
1,18 $
9 купили
9 купили
Характеристика
Перегляди 766
Розміри
Довжина 12.00 cm
Ширина 8.50 cm
Висота 2.50 cm

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.

Не так давно в нейл-індустрії з'явився абсолютно новий тренд, дивовижний дизайн нігтьових пластин за допомогою шаруватого матеріалу - пластівців юки. Своїм незвичайним зовнішнім мерехтінням і сяйвом він відразу ж завоював трепетні серця всіх модниць світу. Серія втирок юкі від "Global Fashion" - це металізована втирка для нігтів, що має чітку шарувату структуру, яка дає змогу наносити її особливим чином, створюючи неймовірний містичний дизайн, що надає своїй власниці певної таємничості. Втирки юки мають чудовий вигляд на темному тлі, але і зі світлими відтінками можна нескінченно експериментувати.
ВТІРКА “DIAMOND FOIL”
легко наноситься
має високу якість
не утворює грудочок
дає рівномірне покриття
ПЕРЕВАГИ:
гр.
0.5
Втірка Diamont Foil
унікальна тим, що в ній присутня срібляста найтонша слюда. Немов пластівці снігу, легкі й невагомі, нігтики з втиркою Diamont Foil ловитимуть світло, дивовижно й виразно заломлюватимуть його, як гірський кришталь. Палітра втирки Diamond Foil представлена 12 відтінками, легкими як сусальне золото, зачаровують, як іскристий сніг на сонці. Дизайн із втиркою Diamont Foil цілком може бути самостійною частиною образу. Наприклад, вона ідеально підходить для виконання зимового дизайну. Важка хода холодів - не привід для смутку! Зима не встигне розпочатися, як вихор свят, зустрічей, активного або спокійного відпочинку закрутить оптимістів у своєму танці. Втирка Diamont Foil викликає прямі асоціації з цією прекрасною порою року: білий сніг, мережива на склі, синьо-сіре зимове небо і, звичайно, золоті кульки, бантики, прикраси - ця палітра здатна безпомилково передати зимовий настрій.

Наносити втирку краще на липкий шар темної підкладки, поплескуючими рухами, так пластівці збережуть свою цілісність.
11
04
09
03
02
01
07
05
10
06
08
12
4554
4612
4664
4655
4547
4656
4653
4654
4689
4701
4681
4699
Втирка для нігтів Diamond Foil - це новий тренд у світі манікюру, який запропонувала компанія Global Fashion. Це справжнє відкриття для тих, хто любить колір і блиск, а також бажає, щоб його манікюр виглядати стильним і неповторним. 

За допомогою Diamond Foil можна створити неповторний дизайн нігтів за кілька хвилин. Втирка може бути використана для створення ефекту градієнту, мікро-пайеток або ж вона ідеальна як прикраса для французького манікюру. Крім того, з допомогою Diamond Foil можна надати нігтям чудовий блиск, який триматиметься протягом кількох днів.

Застосовувати втирку Diamond Foil дуже просто. Для початку треба підготувати поверхню нігтів - відрізати і відшліфувати їх до потрібної форми. Далі нанесіть базовий лак і дайте йому висохнути. Потім витягніть шматочок Diamond Foil, накладіть його на нігті і різними рухами втирайте фольгу в нігтьову пластину. 

Так вийде дуже гладкого і рівного покриття. Якщо залишилися маленькі прогалини, можна додатково нанести краплі топ лаку з пайетками або глітером фіксуючого лаку, який забезпечить повне покриття нігтів.

Отже, втирка для нігтів Diamond Foil - це безумовно прорив у світі манікюру. Вона дозволяє швидко і легко створити яскравий і неймовірно стильний манікюр. Спробуйте відчути цей блиск на своїх нігтях і відчуйте себе справжньою модницею!