Код продукта: Dk в капсулах 096мелкий серпантин - в капсулах Декор для ногтей - использованы для создания неповторимых дизайнов нейл-арта. Наборы отличаются разнообразием цветов и форм.

Декор Global Fashion

Код продукту: 3732
Залишок на складі: багато
47 ₴
1,09 €
1,19 $

Кількість:

Опис

Код продукта: Dk в капсулах 096мелкий серпантин - в капсулах Декор для ногтей - использованы для создания неповторимых дизайнов нейл-арта. Наборы отличаются разнообразием цветов и форм.

Характеристика
Характеристика
Перегляди 811
Розміри
Довжина 13.20
Ширина 4.00
Висота 1.00
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.

Декор Global Fashion - це компанія, яка пропонує широку гаму товарів для нарощування та декорування нігтів. У їх асортименті можна знайти все, що необхідно для створення ідеального манікюру.

Одним з головних продуктів компанії є матеріали для нарощування нігтів. Вони пропонують гелеві покриття, бази, топи та аксесуари, що допоможуть зробити ваші нігті якісними та довговічними. Безумовно, це буде відмінний вибір для тих, хто хоче зробити перший крок в напрямку професійного манікюру.

Крім того, компанія пропонує різноманітні товари для декорування нігтів. Від класичної французької манікюру до яскравих дизайнів - у Global Fashion є все, що необхідно для реалізації вашої ідеї. Наприклад, ви можете придбати різноманітні стрічки, металеві накладки, стрази та прикраси для нігтів. Це все допоможе створити незабутні образи та вразити своїх друзів.

Крім того, Global Fashion пропонує набори для початківців. Вони містять все необхідне для створення ідеального манікюру, ідеальний вибір для тих, хто тільки починає свій шлях у світі професійного манікюру.

Висновок

Декор Global Fashion - це компанія, яка слідкує за тенденціями світової моди та завжди пропонує тільки найкращі продукти. Вони працюють над тим, щоб ваші нігті були завжди ідеальними, а продукти, які вони пропонують, допоможуть відчути себе професіоналом в своєму домі. З цієї причини, якщо ви зацікавлені у створенні ідеального манікюру, рекомендуємо спробувати продукцію Global Fashion.