Топ для гель-лаків Global Fashion c липким шаром, завершує Ваш ідеальний манікюр. Після нанесення топу, полімеризуємо його в УФ апараті 2-3 хвилини. Він надає захист і додає блиск!

Верхнє покриття з липким шаром (топ/фініш) для гель лаку Global Fashion TOP, 10 мл

Код продукту: 3636
Залишок на складі: багато
70 ₴
1,62 €
1,78 $
1 купили

Кількість:

1 купили
Опис

Топ для гель-лаків Global Fashion c липким шаром, завершує Ваш ідеальний манікюр. Після нанесення топу, полімеризуємо його в УФ апараті 2-3 хвилини. Він надає захист і додає блиск!

Характеристика
Характеристика
Перегляди 887
Номер полиці на склад E143
Розміри
Довжина 3.00
Ширина 2.50
Висота 8.80
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.

Верхнє покриття з липким шаром (топ / фініш) для гель лаку Global Fashion TOP, 10 мл є одним з найважливіших елементів, необхідних для створення довговічних і стійких нігтів. ЦЕ знаходиться в списку обов'язкових речей для будь-якого майстра нігтьового сервісу.

Global Fashion TOP виділяється з величезного асортименту продуктів, пропонованих на ринку, своїми чудовими якостями і властивостями. Він ідеально підходить для використання в поєднанні з іншими продуктами лінійки Global Fashion, які відрізняються своєю міцністю.

Однією з головних характеристик Global Fashion TOP є його липкий шар. Він забезпечує міцне зчеплення з гель-лаком і поверхнею нігтя, забезпечуючи надійну фіксацію манікюрного покриття. Крім цього, липкий шар робить можливим використання різних декоративних елементів, таких як стрази, блискітки та інші матеріали.

Ще однією перевагою Global Fashion TOP є його висока стійкість до зовнішніх впливів, таким як подряпини, відколи, пошкодження і т.д. фінішне покриття залишає на нігтях гладку і блискучу поверхню, надаючи їм розкішний і виразний вигляд.

Global Fashion TOP не містить в своєму складі шкідливих і токсичних компонентів, що робить його повністю безпечним для здоров'я нігтів і шкіри рук. Це продукт, який можна використовувати без ризику для здоров'я.

На закінчення можна сказати, що верхнє покриття з липким шаром для гель лаку Global Fashion TOP, 10 мл – це якісний продукт, який дозволить зробити ваш манікюр більш міцним, стійким і виразним. З цим продуктом ваші нігті будуть виглядати абсолютно ідеальними протягом довгого часу.