Гель-лак котяче око 77

Код продукту: 3513
Залишок на складі: багато
45 ₴
1,04 €
1,14 $
5 купили

Кількість:

5 купили
Характеристика
Перегляди 1447
Номер полиці на склад G72
Номер кольору 77
Розміри
Довжина 3.20 cm
Ширина 1.10 cm
Висота 7.00 cm
Об `єм 10.00 ml

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.

Відео-огляд товару:
Гель-лак "котяче око" виготовляється на основі високоякісних гіпоалергенних і абсолютно нешкідливих для ваших нігтів компонентів. Всі складові цього косметичного засобу входять до складу й інших видів покриттів, що вже добре зарекомендували себе.
Єдиною незвичайною добавкою в ньому є металева пудра, частинки якої служать основою для створення незвичайного ефекту. Дизайн у цьому стилі чудовий сам по собі, але його можна використовувати як основу.
ГЕЛЬ-ЛАК
"КОТЯЧЕ ОКО КЛАСИКА"
Спробуйте доповнити покриття стразами або іншими декоративними елементами.
Глянцевий манікюр з гель-лаком "котяче око" дуже красиво виглядає на нігтях будь-якої довжини. Світловий відблиск на його покритті народжує видимість глибокої багатошаровості. Це більш вечірній варіант. Розкішний і водночас спокійний вигляд має манікюр, виконаний з матовим топом. Блик від магнітних частинок не іскриться, а лише відливає місячним світлом, переміщаючись поверхнею залежно від променя світла, що потрапляє. Гель-лак з магнітом необхідний у роботі нейл майстрів, оскільки він чудово підходить для унікального фону, для всіляких варіантів дизайну. Чудово виглядає різнокольоровий мозаїчний дизайн з межами, виконаними в техніці "лиття". Просто чарівно на тлі магнітного гель-лаку виглядатимуть різноманітні камені та золоті бульонки. Цей гель-лак ідеальний для дизайнів у східному стилі - з мозаїкою, золотим розписом, візерунками і камінням. Варіантів для творчості просто нескінченна безліч! Ще один популярний і досить простий дизайн нігтів гель-лаком "котяче око" - текстура під рептилію, з об'ємними гелевими фрагментами на великій сітці, виконаній у техніці лиття. Відблиск гель-лаку "котяче око" надає такому дизайну додаткової реалістичності та виразності.
гіпоалергенний

пігментований і не потребує кольорової підкладки

легко формує відблиск

не розтікається

рівно лягає на ніготь

має великий вибір кольорів
і відтінків

не потребує додаткового декору
ПЕРЕВАГА:
мл.
8
c19
c17
c16
c15
c1
c14
c13
c12
c11
c10
c9
c8
c7
c6
c5
c4
c3
c2
c35
c34
c33
c32
c20
c21
c31
c22
c23
c30
c24
c25
c26
c29
c28
c27
c18
c36
КОЛЬОРИ:
Гель-лак Котяче Око 77 - це новинка в світі манікюру, яка здобуває все більшу популярність серед фешенебельних дівчат. Цей гель-лак має незвичайний фіолетовий відтінок з металік ефектом і схожий на кольори котячих очей.

Гель-лак Котяче Око 77 володіє бездоганною стійкістю, яка забезпечує Вам ідеальний манікюр на тривалий термін. Завдяки цьому можна не турбуватися про те, що нігті почнуть по лущитися чи розслаиватися у найбільш непрогнозований момент. Також важливою перевагою гель-лаку Котяче Око 77 є його зручне нанесення, достатньо всього лише одного шару, щоб отримати насичений колір. 

Унікальна формула гель-лаку, з якою він створюється, забезпечує якісне і безпечне покриття для нігтів. В основі знаходиться гелева основа, яка додає фіксації та стійкості. На поверхню нігтів чудово тримається, швидко висихає та не пошкоджує нігтьову пластину. 

У гель-лаку Котяче Око 77 також є благотворна дія на нігті. Він допомагає захистити їх від негативного впливу зовнішнього середовища, підвищує міцність нігтьової пластини та завдяки цьому дозволяє підтримувати красивий та цілісний вигляд нігтів на довгий час.

Отже, гель-лак Котяче Око 77 - це не тільки стильний та унікальний відтінок, але й якісний, безпечний та доглядаючий за нігтьовою пластиною продукт. Купуючи цей гель-лак, Ви отримуєте можливість створити дивовижне та довготривале покриття нігтів, про яке Вам завжди будуть завидувати.