Лопатка манікюрна L-1 Global Fashion, скруглений широкий пушер + загострена лопатка

Код продукту: 18249
Залишок на складі: багато
100 ₴
2,33 €
2,51 $
9 купили

Кількість:

9 купили
Характеристика
Характеристика
Перегляди 38
Розміри
Довжина 20.50
Ширина 5.70
Висота 0.60
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.

Лопатка для ногтей - це невеликий інструмент, що використовується для очищення нігтів від забруднень та зайвої шкіри. Сьогодні розглянемо Global Fashion L-1 - одну з найкращих лопаток на ринку нарощування нігтів.

Перевагою Global Fashion L-1 є її матеріал. Лопатка виготовлена з якісної сталі, що не гнеться, тому вона буде служити дуже довго. Крім того, матеріал не спричиняє алергічних реакцій, а отже, легко переноситься шкірою.

Global Fashion L-1 має дві сторони різної форми та функцій: круглу та косу. Кругла сторона призначена для видування повітря з під нігтьової пластини та сприяє зменшенню товщини нігтика. Коса сторона застосовується для очищення бічних країв нігтя від забруднень.

Одним з головних переваг Global Fashion L-1 є її портативність. Лопатка має компактний розмір та може бути з легкістю перенесена в сумочці чи косметичному боксі.

Крім того, Global Fashion L-1 досить проста в використанні та догляді. Для чищення лопатки від забруднень слід використовувати м'яку ганчірку або спеціальні засоби для очищення манікюрних інструментів.

Узагалі, якщо ви шукаєте надійний та зручний інструмент для нарощування нігтів, то Global Fashion L-1 - відмінний варіант. Вона легко переноситься, зручна у використанні та досить довговічна.