Керамическая насадка для кутикулы, шар, красная насечка, F 3/32 Small Ball (F)

Код продукту: 18046
Залишок на складі: багато
64 ₴
1,48 €
1,60 $
7 купили

Кількість:

7 купили
Характеристика
Характеристика
Перегляди 24
Розміри
Довжина 1.70
Ширина 1.70
Висота 7.00
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.

Керамічна насадка – це невід'ємна частина процесу нарощування нігтів технікою "моделювання та нарощування". Серед насадок для фрезера, зокрема, є ті, які призначені спеціально для роботи з кутикулою. Одна з таких насадок – керамічна насадка для кутикули з різьбою "шар" та червоним рівнем насічки F 3/32 Small Ball (F).

Насадка виготовлена з високоякісної кераміки, що робить її міцною та довговічною. Кераміка має високу ступінь твердості та стійкості до зношування, що дозволяє використовувати насадку тривалий час без зміни якості роботи.

Кутикула – це ніжна та дуже чутлива шкіра навколо нігтьової пластинки. За допомогою керамічної насадки "шар" можна дбайливо обробити кутикулу, видалити зайвий шар шкіри та наліпи, не травмуючи нігтьову пластинку.

Рівень насічки насадки вказує на товщину та глибину насічки на поверхні насадки. Рівень "червоний" є середнім за товщиною та глибиною насічки та підходить для зняття поверхневих шарів нігтів.

Форма насадки "шар" дозволяє проводити роботу на кутикулі обережно та точно, не травмуючи нігтьової пластинки та попереджаючи виникнення тріщин чи лунок на поверхні нігтя.

Керамічна насадка для кутикули є незамінною частиною асортименту для техніки нарощування нігтів та дозволяє виконувати роботу набагато швидше та якісніше, зберігаючи при цьому здоров'я та красу нігтьової пластинки. Використовуйте керамічну насадку для кутикули з різьбою "шар" та червоним рівнем насічки F 3/32 Small Ball (F) для досягнення найкращих результатів у своїй професійній діяльності в галузі манікюру та нарощування нігтів.