Колпачки абразива для педикюра, 13*19 мм, #100, lilac 50 шт.

Код продукту: 17962
Залишок на складі: багато
15,40 ₴
0,36 €
0,39 $
3 купили

Кількість:

3 купили
Характеристика
Характеристика
Перегляди 10
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.

У сучасному світі нарощування нігтів є доволі поширеною процедурою. Для того, щоб забезпечити максимальну якість і ефективність такого процесу, необхідно мати певний асортимент різноманітних насадок для фрезера. Однією з найбільш важливих насадок є колпачки абразива для педикюра.

Колпачки абразива для педикюра допомагають вивести нігті в ідеальний стан. Виготовлені вони зі спеціальних матеріалів, які забезпечують максимально чистий і аккуратний результат. Розмір колпачків - 13 на 19 мм, а номер абразиву - #100. Колір lilac надає їм оригінального вигляду. У наборі міститься 50 штук таких насадок.

Завдяки використанню колпачків абразива для педикюра можна позбутися від старого і огрубілого шару нігтів швидко та безболісно. Більш того, такі насадки дозволяють обробляти кінчики деталей нігтів майже без ризику їх пошкодження.

Отже, колпачки абразива для педикюра - це незамінний інструмент для тих, хто займається нарощуванням нігтів. Їх використання гарантує безпечність і якість обробки нігтів. Спробуйте ці насадки і переконайтесь в їхній ефективності на власному досвіді!