Сумка валіза для косметики, чорна

Код продукту: 17844
Залишок на складі: багато
1 050 ₴
24,42 €
26,31 $
6 купили

Кількість:

6 купили
Характеристика
Характеристика
Перегляди 83
Розміри
Довжина 31.90
Ширина 23.00
Висота 27.90
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.

Сумка-чемодан для косметики є незамінним аксесуаром для жінок, які постійно подорожують або просто більшість свого часу проводять за межами дому. Вона допомогає зберегти всі необхідні засоби для догляду за собою в порядку та відповідному вигляді. Черна сумка-чемодан - один з більш стильних та елегантних варіантів.

Сумка виконана у класичному стилі з високоякісних матеріалів. Усередині вона має багато відділень для зручного зберігання косметики та інших необхідних речей. Крім того, вона має унікальну форму, завдяки якій можна зберігати або транспортувати свої предмети без ризику їх пошкодження.

Не дивлячись на те, що сумка дуже компактна, вона вмістить все необхідне. Зазвичай вона містить відділення для зубної щітки, зубної пасти, засобів для депіляції, шампуню, маски для обличчя, косметологічних інструментів та багато іншого. Вона зручна для зберігання в туалетній кімнаті, а також для багажу під час подорожей.

Така сумка-чемодан - чудовий вибір для тих, хто цінує якість і стиль. Вона дасть можливість завжди мати під рукою усі необхідні речі та трафаретний вигляд. Будьте завжди доглянуті та елегантні з чорною сумкою-чемоданом для косметики!