Код товара М-07 E121

Гель лак Moonlight (Grow in Dark) 07

Код продукту: 2896
Залишок на складі: багато
82 ₴
1,91 €
2,06 $
2 купили

Кількість:

2 купили
Опис

Код товара М-07 E121

Характеристика
Характеристика
Перегляди 1441
Кількість товарів в одній коробці 24
Номер полиці на склад Е121
Термін придатності 3 роки
Номер кольору 07
Розміри
Довжина 3.00
Ширина 3.00
Висота 7.00
Об `єм 10.00
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.

Гель лак Moonlight - це відмінний вибір для тих, хто хоче підкреслити свою індивідуальність та створити незабутній образ. Цей гель лак має світлонакопичуючі властивості, завдяки яким він світиться в темряві.

Grow in Dark 07 - це один з найпопулярніших кольорів гель лаку Moonlight. Він має світло-блакитний відтінок, який в поєднанні з ефектом шиммеру створює неповторний блиск.

Гель лак Moonlight Grow in Dark 07 досить легко наносити. Його текстура рівномірна та приємна на дотик. На нігтях він добре тримається та не стирається протягом тривалого часу. Тривалість стійкості гель лаку на нігтях залежить від правильного застосування та життєвого стилю, але в середньому може досягати 2-3 тижнів.

Для того, щоб нанести гель лак Moonlight Grow in Dark 07 на нігті, необхідно попередньо підготувати нігтьову пластину. Цей процес має на меті очистити нігті від бруду та забруднень, а також зняти лусочки та поліровані шліфи. Після цього можна приступати до нанесення основного гель лаку, який дозволяє створити однорідну основу. Далі, наносять бажаний відтінок гель лаку Moonlight Grow in Dark 07 (можна нанести кілька шарів для більшого насичення кольору), та закріплюють топ-покриттям.

Гель лак Moonlight Grow in Dark 07 - це стильний та яскравий вибір для тих, хто любить заявляти про себе та прикрасити свої нігті незвичним кольором з ефектом світіння. Ви можете створити свій неповторний образ з гель лаком Moonlight Grow in Dark 07 та насолоджуватися своїм ідеальним манікюром протягом довгого часу.