Алмазная насадка для кутикулы, пламя, красная насечка 257-023R

Код продукту: 16012
Залишок на складі: немає в наявності
144 ₴
3,34 €
3,60 $
108 купили
108 купили
Характеристика
Характеристика
Перегляди 1227
Розміри
Довжина 1.80
Ширина 1.80
Висота 7.00
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.

Алмазная насадка для кутикулы - незаменимий інструмент для манікюру та педикюру. Вона виконує функцію обрізки та обробки кутикули швидко та безболісно. 

Основною перевагою алмазної насадки є її тривалий термін служби. Діамантовий напівкруг, на якому розташовується алмазна насадка, не зношується при роботі з нігтями, на відміну від звичайних металевих насадок. Крім того, алмазна насадка забезпечує більш точну роботу та дозволяє легко дістатися до важкодоступних місць на нігтях.

Пламя - це один з видів дизайну нігтів. Воно дуже популярне серед молодих дівчат, оскільки виглядає надзвичайно стильно та сучасно. Для його створення зазвичай використовуються гелеві лаки, які наносяться один на один тонким шаром. Потім наносять спеціальний лак для декору, який додає ефекту пламені.

Красная насечка 257-023R - це спеціальна насадка для фрезера, яка допомагає швидко та легко відшліфувати поверхню нігтів. Вона використовується для обробки дуже тонких шарів гелевого та акрилового покриття. 

Отже, використовуючи алмазну насадку для кутикули, пламя та красну насечку 257-023R, можна створювати дуже ефектний та актуальний дизайн нігтів, а також ефективно доглядати за ними. Важливо пам’ятати про те, що використання цих інструментів повинно проводитися у відповідних умовах та відповідно до технічних вимог.