наклейка на водной основе с новогодними изображениями

Наклейка новорічна " Новорічні звірята "

Код продукту: 15919
Артикул: 3290
Залишок на складі: багато
12,70 ₴
0,29 €
0,32 $
6 купили

Кількість:

6 купили
Опис

наклейка на водной основе с новогодними изображениями

Характеристика
Характеристика
Артикул 3290
Перегляди 1338
Розміри
Довжина 7.00
Ширина 4.00
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.


Зближається найдовша та найбільш очікувана українцями святкова пора - Новий рік. Це час народження нових мрій, сподівань та надій, час налагодження нових горизонтів і взаємовідносин. У ці дні ми особливо стараємось задовольнити всі свої бажання і зробити свій образ ідеальним. І якщо ви любите дотримуватися традицій та прикрас за новорічним столом, то з великою ймовірністю, до вас, до вашої уваги, до вашого вибору, потраплять новорічні зверюшки - яскраві, грайливі та веселі, які стануть незвичайною прикрасою вашого святкового манікюру.

Тому саме для вас, ми пропонуємо високоякісні, яскраві та оригінальні новорічні наклейки "Новорічні звірята". Такі декоративні елементи на нігтях стануть найчіткішим виявом вашої індивідуальності та непересічності в ці різдвяні свята. Наші наклейки - це зручний та естетичний спосіб прикрасити ваші нігті без особливих зусиль та часу. Все, що вам потрібно - це вибрати найбільш підходящий вам вид новорічної наклейки, потім зняти захисну плівку і наклеїти на підготовлений нігтьовий покриття.

Наші новорічні наклейки "Новорічні звірята" дуже різноманітні. У вас є можливість вибрати найбільш підходящі для вас зображення, такі як: веселий олененя, миле сердечко, гарний сніжний барс, найрідніша лисичка та багато інших найдорожчих звірят. Всі новинки відповідають не тільки яскравим кольорам, але і досить прості в нанесенні, не лущаться і не зламуються.

Також не стоїть забувати, що ці декоративні елементи можна використовувати на будь-якому нігтьовому покритті, яке вам більше до вподоби - як на лаковому, так і на гелевому. Наші новорічні наклейки "Новорічні звірята" є ідеальним вибором для тих, хто любить бути в центрі уваги та створювати максимально ефектний образ. 

Тож не зволікайте, скоріше обирайте та прикрашайте свої нігті новорічним настроєм з новинками від нашої компанії!