наклейки на водной основе с новогодними изображениями

Наклейка новорічна Сніжинки

Код продукту: 15767
Артикул: 1257
Залишок на складі: багато
12,70 ₴
0,30 €
0,32 $
14 купили

Кількість:

14 купили
Опис

наклейки на водной основе с новогодними изображениями

Характеристика
Характеристика
Артикул 1257
Перегляди 1294
Розміри
Довжина 7.00
Ширина 4.00
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.


Наклейка новорічна Сніжинки - чудовий спосіб прикрасити свої нігті в Новорічну ніч. Ці наклейки необхідно наліпити на вже нарощені нігті або на нігтеву пластину, якщо нігті не складаються до використання нарощування. 

Сніжинки на наклейках мають дуже красивий дизайн і можуть виглядати як великі, так і невеликі. Вони виготовлені з українського матеріалу, який має високу якість та стійкість до механічних ушкоджень та впливів, що може забезпечити тривалу експлуатацію наклейок.

Крім того, наклейки з сніжинками легко клеюються на нігті і не вимагають особливих навичок чи досвіду для цього процесу. В цілому, за допомогою Сніжних наклейок можна створити дуже красиві та оригінальні дизайни для своїх нігтів, які незабаром стануть причиною захоплення та захоплення усіх довкола.

Отже, якщо ви хочете відзначити Новорічні свята у максимально красивому та оригінальному образі, то наклейка новорічна сніжинки - це те, що вам необхідно. Завдяки цьому додатку до вашого кадру стануть чудовим накладалися веселі та святкові настрої. Придбати наклейки можна в спеціалізованих магазинах або в інтернеті. А якщо ви хочете економити, то наклейки можуть бути зроблені своїми руками - для цього вам знадобляться листки наклейок для принтера та відповідні фото-або графічні зображення. Особиста креативність тут прибуде в нагоді!