наклейка на водной основе с новогодним изображением

Наклейка новорічна Імбирне печиво

Код продукту: 15764
Артикул: 3285
Залишок на складі: багато
12,70 ₴
0,29 €
0,32 $
9 купили

Кількість:

9 купили
Опис

наклейка на водной основе с новогодним изображением

Характеристика
Характеристика
Артикул 3285
Перегляди 1357
Розміри
Довжина 7.00
Ширина 4.00
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.

Новорічна атмосфера часто викликає бажання змінити щось у своєму зовнішньому вигляді. І якщо ви думаєте про зміну свого манікюру, то ми можемо порекомендувати вам наклейку з оригінальним дизайном – Новорічна імбирне печиво.

Ця наклейка – ідеальний елемент декору для нігтів, який зможе вразити своєю оригінальністю. Вона легко наноситься на нігтьову пластину і не потребує додаткових зусиль для фіксації. Наклейки не бояться вологи, тому їх можна носити в будь-яку погоду.

Імбирне печиво – символ Нового року, тому його малюнок на нігтях додає і підсилює атмосферу свята. Ця наклейка чудово підійде для тих, хто любить яскраві та нестандартні рішення. Вона дозволяє створити цікавий та актуальний манікюр, який буде виглядати дуже стильно та насичено.

Наклейка імбирне печиво має маленький розмір, тому може бути використана як доповнення до інших декорів на нігтях. Вона може створювати своєрідний акцент на окремих нігтях, або ж бути використана для створення абстрактної композиції.

Отже, якщо ви шукаєте ідею для святкового манікюру, то наклейка імбирне печиво – це чудовий вибір. Вона дозволить створити стильний та оригінальний образ, який точно не залишиться непоміченим. Спробуйте наклейку імбирне печиво на своїх нігтях та насолоджуйтесь святковим настроєм!