Гель лак Galaxy Star 602, Global Fashion 8 мл

Код продукту: 2704
Залишок на складі: багато
153 ₴
3,55 €
3,83 $
24 купили

Кількість:

24 купили
Характеристика
Перегляди 938
Кількість товарів в одній коробці 12
Термін придатності 3 роки
Номер кольору 602
Розміри
Довжина 2.50 cm
Ширина 2.50 cm
Висота 8.00 cm
Об `єм 8.00 ml

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.

Відео-огляд товару:
Galaxy Star із серії Shine Spectrum

Назва гель-лаків Galaxy Star говорить сама за себе. Дизайни з ним виходять таємничі, як зірки в нічному небі. До складу гель-лаку Galaxy Star із серії Shine Spectrum входять мікрочастинки, чутливі до інтенсивності освітлення. Покриття виходить неймовірно сяючим і блискучим. Колір нігтьової пластини змінюватиметься залежно від кута зору, адже великі блискітки контрастних кольорів схожі на конфетті, які вилітають із хлопавки. Через великий розмір частинок гель-лак досить прозорий. Прекрасно лягає і розкішно виглядає на нігтях і в дизайнах. За рахунок напівпрозорої основи зможе вигідно підкреслити і доповнити відтінком і блискітками ваше кольорове покриття.
ГЕЛЬ-ЛАК
GALAXY STAR
наносяться на різні щільні підкладки.
ТОНКОСТІ:
ПЕРЕВАГИ:
дуже стійкий

покриття не втрачає блиску

рівномірно наноситься

гіпоалергенний

високоякісний і безпечний для нігтів і здоров'я загалом

не "тікає", не розтікається

дозволяє наносити мінімальну кількість шарів для досягнення яскравого щільного кольору
мл.
8

Ви навіть не могли мріяти про таке багатство кольору і складних переливів. Це яскравий неповторний декор для нігтів.
Різноманітна палітра, яка включає в себе 6 кольорів.
06
05
04
03
02
01
2624
2704
2678
2808
2645
2630
КОЛЬОРИ:

Гель лак GALAXY STAR 8 мл Global Fashion - это 6 оттенков для вашего образа, где вы можете экспериментировать с цветами для получения неповторимых дизайнов. В прозрачной основе находится множество ярких мелких блесток, которые играют, переливаются, мерцают и дают неповторимые эффекты. Ярче всего свой эффект они проявляют на черной подложке. Но так же их можно наносить поверх любого оттенка гель-лака для придания шиммерного блеска. Много мелких блёсток. Cовременная профессиональная трехфазная система гель-лакового покрытия, сочетающая в себе лучшие свойства профессиональных лаков для ногтей и моделирующих гелей. Основные достоинства гель-лаков Global Fashion - оптимальное соотношение приемлемой цены и высокого премиум качества;

  • уникальная безопасная формула, разработанная с учетом индивидуальных особенностей ногтей разных типов;
  • идеальный глянцевый блеск;
  • легкость и простота в использовании;
  • полимеризация в УФ, LED или гибридной CCFL лампе;
  • длительное сохранение яркого и насыщенного оттенка;
  • повышенная устойчивость к механическим повреждениям, отсутствие сколов и царапин на протяжении всего времени носки;
  • богатая палитра современных стильных оттенков. Цветовая гамма представлена как спокойными пастельными, натуральными, так и яркими, насыщенными оттенками;
  • разнообразие текстур гель лаков Global Fashion удовлетворит самый изощренный вкус и составит конкуренцию многим известным мировым брендам ногтевой индустрии;
  • легкое и быстрое снятие гель лакового покрытия.
Гель лаки – це один із найбільш популярних засобів для догляду за нігтями. Вони допомагають створити яскравий та довготривалий манікюр, який буде радувати око на протязі кількох тижнів. Сьогодні ми говоритимемо про Гель лак Galaxy Star 602 та Global Fashion 8 мл.

Гель лак Galaxy Star 602 – це відтінок зіркового неба з вкрапленням зірочок. Він відноситься до колекції космічних кольорів, які надають манікюру свіжості та оригінальності. Цей гель лак володіє високою пігментацією та гладким нанесенням, що забезпечує легке та швидке нанесення на нігті. Його стійкість до десяти днів дозволить насолоджуватися свіжим та стильним манікюром протягом тривалого часу.

Global Fashion 8 мл – це гель лак з багатим червоним відтінком. Він ідеально підійде для створення класичного та елегантного манікюру. Його полімерна формула забезпечує максимальну стійкість та довготривалість гель лаку на нігтях. Завдяки спеціальній щіточці нанесення Global Fashion 8 мл легко й рівномірно розподіляється по поверхні нігтя.

Гель лаки – це засіб, який дозволяє створювати бездоганний манікюр з високим ступенем стійкості. Виберіть свій улюблений відтінок та насолоджуйтесь ідеальним манікюром!