Бурштинове котяче око 06

Код продукту: 2697
Залишок на складі: багато
137 ₴
3,19 €
3,48 $
9 купили

Кількість:

9 купили
Характеристика
Перегляди 1495
Кількість товарів в одній коробці 12
Номер полиці на склад С23 C33
Термін придатності 3 роки
Номер кольору 06
Розміри
Довжина 2.50 cm
Ширина 2.50 cm
Висота 8.00 cm
Об `єм 8.00 ml

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.

Відео-огляд товару:

Гель лак котяче око з об'ємним ефектом "Бурштиновий" має пігментовану основу, до якої додано металеві кольорові частинки. Саме тому цей гель-лак можна наносити самостійно без темної підкладки. Хоча з ним можна експериментувати, варто нанести його на чорний колір, як він відкриється вам по-новому. Що глибший і темніший колір вашого лаку, то краще виділятиметься візерунок, і то привабливіший вигляд матиме ваш манікюр.
КОЛЬОРИ:
01
12
11
10
09
08
07
06
05
04
03
02
ГЕЛЬ-ЛАК
“КОТЯЧЕ ОКО ЯНТАРНЕ”

"Котячим оком" називають камінь, що має гарний зачаровуючий ефект, який дуже нагадує веселкове світіння зіниці у кішок.
Його то і намагаються повторити модниці, роблячи собі манікюр, імітуючи цей натуральний камінь. М'які переливи буквально полонять естетів і заворожують їхній погляд, а зробити манікюр котяче око може навіть новачок у неіл-арті. Нігтики з таким дизайном ніколи не залишаться непоміченими.
2638
2661
2637
2683
2697
2701
2621
2631
2681
2663
2648
2703
мл.
8
ТОНКОСТІ:
пігментовані кольори

у складі має сріблясті металеві частинки

натуральний ефект дорогоцінного каменю

текстура середньої густоти
ПЕРЕВАГИ:
Бурштинове котяче око 06: магія і краса у одному продукті

Янтар – німий свідок історії Землі, мільйони років він зберігало в собі плоди інших епох. Але крім цього, янтар має й інші властивості – водночас він може бути прекрасною прикрасою. Особливе місце серед янтарних виробів займають гель-лаки, серед яких особливу увагу заслуговує гель лак Cat Eyes янтарний з ефектом котячого ока. 

Котяче око – це здатність каменів виділяти в залежності від погляду світла різні відтінки. Cat Eyes янтарний має унікальний ефект, який дозволяє створювати на нігтях зображення, схожі на іржаві автомобільні накладки вишуканих спорткарів. 

Популярність гель лаку Cat Eyes янтарний пояснюється не лише незвичайним ефектом, але й особливостями самого продукту. Він надійно фіксується, залишає стійкий глянець, не вигорає і не вицвітає. Гель лак Cat Eyes янтарний легко наносити на нігті, не потребує особливих навичок майстра. 

Якщо ви бажаєте створити на своїх нігтях неординарний манікюр, гель-лак Cat Eyes янтарний – ідеальне рішення. Він сподобається будь-якій жінці, оскільки має неперевершений ефект і дозволяє реалізувати будь-які ідеї дизайну. 

Також варто зазначити, що янтар має позитивну енергетику, заспокоює і надає відчуття гармонії. Тож гель лак Cat Eyes янтарний – не лише чудова прикраса, але й невеликий талісман, який допоможе зберегти позитивний настрій на довгі місяці. 

Якщо ви бажаєте підкреслити свою красу та незалежність, загляньте на сторінку інтернет-магазину, де ви зможете придбати гель-лак Cat Eyes янтарний. Він стане відмінним вибором як для власного використання, так і для подарунка близькій людині.