Лопатка манікюрна Global Fashion P-4

Код продукту: 15315
Залишок на складі: багато
140 ₴
3,24 €
3,50 $
23 купили

Кількість:

23 купили
Характеристика
Характеристика
Перегляди 1403
Розміри
Довжина 21.50
Ширина 5.50
Висота 0.70
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.

Лопатка манікюрна Global Fashion P-4: надійний інструмент для ідеального манікюру

Основний елемент будь-якого манікюру - це нігті. Щоб зробити їх привабливими і доглянутими, не обійдеться без професійного інструменту, такого як лопатка манікюрна Global Fashion P-4. Цей інструмент допоможе вам долучитися до світу доглянутого зовнішнього вигляду і відчути себе як справжня професіоналка.

Лопатка манікюрна Global Fashion P-4 виготовлена з високоякісної сталі і має завдяки цьому високу міцність і стійкість до пошкоджень. Крім того, вона має зручну конструкцію, що дозволяє легко і точно обробляти нігтьову пластину. Інструмент має вигнуту форму та заломлене лезо, що дозволяє легко його утримувати в руці і проділити кути нігтів. 

Використання лопатки манікюрної Global Fashion P-4 має декілька вигід. По-перше, цей інструмент дозволить вам очистити нігтьову пластину від залишків шкіри і бруду, що значно поліпшить зовнішній вигляд нігтів. По-друге, вона дозволяє зручно підготувати нігті до збирання ноготкової пудри та нарощування гелем, забезпечуючи ідеально гладку поверхню для подальшої обробки.

Єдине, що необхідно пам'ятати при використанні лопатки манікюрної Global Fashion P-4 - обережність. Використовуйте її з повагою до нігтьової пластини, не натискайте на лезо занадто сильно, або не робіть швидких рухів, що може пошкодити нігтьову пластину або шкіру пальців.

Узагалі, лопатка манікюрна Global Fashion P-4 - це інструмент, який допоможе вам долучитися до світу краси і доглянутого вигляду. Її висока якість та зручність використання зроблять процес манікюру легким та приємним, а ваши нігті стануть прикрасою ваших рук.