Кусачки для кутикули Global Fashion 7 мм N-4

Код продукту: 15309
Залишок на складі: немає в наявності
253 ₴
5,86 €
6,32 $
(4)
85 купили
(4)
85 купили
Характеристика
Характеристика
Перегляди 1513
Розміри
Довжина 18.20
Ширина 9.50
Висота 1.00
Відгуків (3)

Станьте товар

2023-09-12 19:29:37
5

Немає слів, як завжди супер

GlobalFashion

Добрий день! Дякуємо Вам за вибір товарів нашої компанії. Ми щиро раді, що Ви отримали позитивні емоції від покупки. Дякуємо за відгук, Ви допомагаєте нам ставати кращими! Бажаємо вдалих покупок і гарного настрою! Додавайте наш бренд в улюблені (просто клікніть на сердечко або "Подобається" в правому верхньому кутку на сторінці бренду), щоб першими отримувати повідомлення про надходження новинок. З повагою, команда Global Fashion.

2023-05-01 16:21:51
5

Кусачки хороші, не вперше беру

GlobalFashion

Добрий день! Дякуємо Вам за вибір товарів нашої компанії. Ми щиро раді, що Ви отримали позитивні емоції від покупки. Дякуємо за відгук, Ви допомагаєте нам ставати кращими! Вдалих покупок і гарного настрою!

2023-02-14 22:46:05
3

Гострі, без зазубрин, добре упаковані. Але, як завжди, є але, під час стиснення назад не віджимаються - заклинюють, поки не знаю, що придумати, але працювати не зручно.

GlobalFashion

Здрастуйте! Шкодуємо, що покупка Вас не порадувала. Сподіваємося, що серед нашого асортименту Ви обов'язково знайдете те, що підійде і сподобається саме Вам! Бажаємо тільки вдалих покупок і гарного настрою! З повагою, команда Global Fashion.

Кусачки для кутикули Global Fashion є високоякісними інструментами, що забезпечують ефективне і безпечне видалення кутикули. Виготовлені з надійного матеріалу - нержавіючої сталі, вони мають міцність і зберігають свій первісний вигляд протягом тривалого часу.

Використання кусачок Global Fashion дає змогу здійснювати дбайливе й акуратне обрізання кутикули без пошкодження нігтьової пластини. Завдяки ергономічному дизайну і тонким, загостреним кінчикам, ці кусачки дають змогу легко і контрольовано працювати, забезпечуючи точний і красивий результат.