Набір ковпачків (3 шт) і гумова насадка, розмір 16*25 мм, #150 red

Код продукту: 15159
Залишок на складі: немає в наявності
57 ₴
1,33 €
1,43 $
7 купили
7 купили
Характеристика
Характеристика
Перегляди 1310
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.

Набір ковпачків та гумова насадка - незамінні інструменти для нарощування нігтів. Ковпачки абразиву є невід'ємною частиною фрезера для нарощування нігтів, вони забезпечують потрібний рівень зносу і витривалості. 

Набір ковпачків складається з трьох штук, які мають різне зерно. Вони використовуються для зняття гель-лаку, заточення кутикули і моделювання нігтів. Від комфорту та швидкості роботи залежить якість створення манікюру. Ковпачки з різним ступенем абразиву дозволяють швидко і якісно виконувати кожну задачу.

Гумова насадка завдяки своїй м'якості рекомендується для використання на природних нігтях. Дана насадка служить для загладження нерівностей на поверхні нігтя, допомагає рівномірно розподілити гель-лак, зменшує пошкодження і прискорює процес обробки.

Розмір ковпачка 16*25 мм дозволяє зручно і точно працювати з нігтями будь-якої довжини і форми. Щільна фіксація насадок до фрезера дозволяє запобігти їх відірванню в процесі роботи.

Насадка зі значенням #150 red має середній ступінь абразивності, що дозволяє акуратно і швидко оброблювати нігті. Відмінною якістю насадки є те, що вона не залишає ніяких дефектів на поверхні нігтя.

Отже, набір ковпачків та гумова насадка - незамінні інструменти в арсеналі майстра манікюру та нарощування нігтів. Вони дозволяють проводити якісну і точну обробку нігтів, а також ефективно працювати з будь-яким матеріалом.