Код товара Flowers F -01 F55

Гель лак Flowers Global Fashion, з ефектом розтікання (по мокрому), 8 мл 01

Код продукту: 2666
Залишок на складі: багато
57 ₴
1,33 €
1,43 $
2 купили

Кількість:

2 купили
Опис

Код товара Flowers F -01 F55

Характеристика
Характеристика
Перегляди 1506
Кількість товарів в одній коробці 12
Номер полиці на склад F 55
Номер кольору 01
Розміри
Довжина 2.00
Ширина 2.00
Висота 8.50
Об `єм 8.00
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.

Відео-огляд товару:

Гель лак Flowers Global Fashion - це інноваційний продукт для нарощування нігтів та нанесення на викривлені поверхні. Його унікальні риси - це висока якість, багатофункціональність, розглянута кольорова палітра, перевага повних емалей.

Цей гель-лак має ефект розтікання, який природно надає нігтям різні відтінки. Це показує, що продукт має рідке покриття та багато тинктури, що змішуються, щоб отримати неповторний відтінок.

При замовленні гель лаку Flowers Global Fashion в магазинах чи в інтернет-магазинах, ви отримуєте високоякісний продукт з кольоровою гамою. Вам пропонується вибір з 10 відтінків: синій, зелений, червоний, жовтий, фіолетовий, рожевий, білий, блакитний, ліловий та чорний.

Цей гель-лак є ефективним засобом для роботи з нігтями, оскільки він містить у своєму складі 8 мл матеріалу, достатньо для декількох операцій. Гель-лак можна легко нанести вдома, якщо ви знаєте, як правильно виконати цю процедуру.

Усі продукти компанії Flowers Global Fashion створені за допомогою технологічного оновлення, яке забезпечує високий рівень якості та тривалу довговічність гель-лаку. Гель-лак можна використовувати як для професійної роботи в майстерні, так і для домашнього використання.

Отже, якщо ви хочете, щоб ваші нігті виглядали стильно, доглянуті та ошатними, кращим рішенням буде замовлення гель-лаку Flowers Global Fashion з ефектом розтікання. Це допоможе вам створити унікальний образ та насолоджуватися красою ваших нігтів.