Догляд за нігтями Nail Hardener Florres 16 мл #4 Clear

Код продукту: 15190
Залишок на складі: немає в наявності
18 ₴
0,42 €
0,45 $
14 купили
14 купили
Характеристика
Характеристика
Перегляди 1268
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.

Догляд за нігтями є важливою процедурою для забезпечення їх здоров'я та краси. Одним з ефективних засобів для догляду за нігтями є нігтьовий затверджувач Nail Hardener Florres 16 мл #4 Clear.

Цей засіб містить спеціальний склад, який допомагає зміцнити структуру нігтя і зробити їх міцнішими і менш ламкими. Завдяки вмісту кальцію та магнію, затверджувач забезпечує належний догляд за нігтями, запобігаючи їх ламкості та розшаруванню.

Також Nail Hardener Florres 16 мл #4 Clear захищає нігтьову пластину від впливу негативних факторів навколишнього середовища, таких як хімічні речовини, ультрафіолетове випромінювання, вода та деякі збудники інфекційних захворювань.

Цей нігтьовий затверджувач є прозорим, тому його можна використовувати як самостійний засіб, або як базу під нігтьовий лак. Z таким засобом, ваші нігті стануть більш міцними, гладкими і блискучими.

Підсумовуючи, затверджувач Nail Hardener Florres 16 мл #4 Clear - це ефективний засіб для догляду за нігтями, який зробить ваші нігті міцнішими, гладкими та блискучими. Якщо ви шукаєте якісний та ефективний засіб для забезпечення краси та здоров'я нігтів, то цей затверджувач стане чудовим вибором.