Втирка для нігтів Thousands Foil #15

Код продукту: 15140
Залишок на складі: багато
59 ₴
1,37 €
1,50 $

Кількість:

Характеристика
Характеристика
Перегляди 1249
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.


Всі ми любимо доглядати за своїми нігтями і надавати їм красивий вигляд. На майданчиках моди регулярно появляються нові тенденції в декорі нігтів. Однією з таких новинок є втирка для нігтів Thousands Foil #15.

З чого складається втирка для нігтів Thousands Foil #15?
Цей вид декору для нігтів виготовляється на основі металевої фільмової фольги. Фольговий папір має спеціальну конструкцію, завдяки якій вона добре чіпляється до поверхні нігтів і міцно на ній фіксується.

Як використовувати втирку для нігтів Thousands Foil #15?
Для початку виконуємо стандартний манікюр, потім на нігті наносите базове покриття. Потім витягаємо втирку на розмір нігтя і клеїмо на поверхню. Звертаємо увагу, щоб фольгова попередня операція зійшла з руки. Після цього ступінь наклеювання втирки на нігті змінюється - фольгова основа стає активнішою і тримається міцніше. В результаті на нігтях формується ефект перснів в кольорах срібла або золота.

Також втирка для нігтів Thousands Foil #15 може використовуватися як компонент декорування. Для цього на поверхню нігтів наносять гель-лак, а на нього вже клеїться фольга.

Чим відрізняється втирка для нігтів Thousands Foil #15 від інших видів декору для нігтів?
Наголошуємо на тому, що втирка для нігтів Thousands Foil #15 необхідна для тих, хто любить яскравий і вишуканий декор. Звичайний лак може не створити такого ефекту, і багато дівчат звернули увагу саме на втирку з металевої фільмової фольги. Застосовуючи втирку, можна легко створити увагу, як на своїх руках живий вогонь або екстравагантний металевий блискучий фон.

Заключно, варто звернути увагу на характеристики втирки для нігтів Thousands Foil #15. Такий вид декору є не тільки стильним, але і міцним, який довгий час протримається на вашому манікюрі. Він є відмінним варіантом для створення незвичайної гри світла на нігтях.