Втирка для нігтів Thousands Foil #3

Код продукту: 15129
Залишок на складі: немає в наявності
39 ₴
0,90 €
0,98 $
Характеристика
Характеристика
Перегляди 1239
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.

Нігтева індустрія продовжує розвиватися і випуск нових продуктів не припиняється. Сьогодні ми хочемо розповісти про втирку для нігтів Thousands Foil #3.

Це інноваційний продукт для декорування нігтів, який вже знайшов своїх прихильників серед феєрверків і зірок стрічок. Втирка виготовляється з міцного матеріалу, що надає йому довговічності. Вона дуже легка у роботі і проста в застосуванні.

Напівпрозора втирка Thousands Foil #3 має складну геометричну структуру, яка нагадує химерні фантастичні перетворення. Намистинки і блискітки відображають світло, що надає манікюру багатогранний ефект.

Завдяки великому асортименту кольорів його можна використовувати для створення різних образів: від яскравих і крицевих кольорів до глибоких та мінливих відтінків.

Для застосування втирки на нігті необхідно нанести лак на поверхню нігтя і докладно висушити його. Потім нанесіть тонкий шар втирки на нігтьову пластину і використовуйте тефлонову тканину, щоб втиркувати його.

Як і будь-яка фантазійна ідея, втирка Thousands Foil #3 заохочує до творчості. Він дозволяє створити незабутні дійсно унікальний манікюр, який буде дивувати і вражати. Тому, якщо ви любите експериментувати зі своєю зовнішністю, то втирка Thousands Foil #3 - це те, що вам потрібно.