Набір кристалів Venus, 12 кольорів

Код продукту: 15065
Залишок на складі: багато
46 ₴
1,07 €
1,15 $

Кількість:

Характеристика
Характеристика
Перегляди 1230
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.

Набір кристалів Venus: яскраві елементи декору для нігтів

Модерні дівчата стараються доглядати за собою та прикрашати свій образ різними аксесуарами. Одним із маловідомих, але дещо ефектних способів прикрасити свої нігті є використання кристалів.

Набір кристалів Venus є прекрасним вибором для стильних та привередливих дівчат, які хочуть виділятися в толпі. Він містить 12 різних кольорів каміння сваровські, які зможуть задовольнити смаки будь-якої модниці.

Кожен кристал має свою форму та розмір, що дає можливість створювати унікальні та незвичні малюнки на нігтях. Для нанесення кристалів на нігті можна використовувати як спеціальний клей, так і звичайний лак.

Набір Venus є ідеальним рішенням для нарощування нігтів, а також створення декору для натуральної пластини нігтя. Кристали дуже довговічні та не втрачають своєї яскравості протягом тривалого часу.

Крім того, використання кристалів Venus - це відмінний спосіб прикрасити нігті для важливого події, такої як весілля чи день народження. Оцинкування нігтів кристалами додадуть тобі витонченості та шарму.

Замовивши набір кристалів Venus, ти отримаєш важливий елемент для створення свого неповторного стилю та унікального образу. Використовуй Фантазію та творчість для втілення своїх задумів в життя з кристалами Venus!