Набір кристалів Yi Kou 3

Код продукту: 15044
Залишок на складі: багато
46 ₴
1,07 €
1,15 $

Кількість:

Характеристика
Характеристика
Перегляди 1232
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.


Як зробити свої нігті ще красивішими та незабутніми? Завдяки набору кристалів Yi Kou 3 це можливо! Цей набір містить різні розміри та форми кристалів, які легко можуть стати чудовим доповненням до вашого дизайну нігтів.

Набір кристалів Yi Kou 3 містить камені сваровські, які відрізняються високою якістю та блиском. Сваровські кристали – це найкращі камені для декорування нігтів, вони стійкі та легко кріпляться до гель-лаку або акрилового покриття.

У наборі також є стрази різних розмірів, які допоможуть зробити ваш дизайн ще більш ефектним. Таке поєднання каменів та стразів стане чудовим доповненням до денного та вечірнього образу.

Для того, щоб створити оригінальний дизайн з використанням набору кристалів Yi Kou 3, потрібно дотримуватися деяких правил. Спочатку виберіть основний колір для лаку, а потім застосовуйте кристали та стрази обережно та аккуратно. Не надто перестарайтесь та не перевантажуйте нігті декором, краще обрати кілька елементів та розташувати їх на відповідній частині нігтя.

З набором кристалів Yi Kou 3 ваші нігті стануть елегантними та стильними, а також зроблять ваш образ незабутнім. Насолоджуйтеся красою та вражайте своїх друзів та близьких!