Набір кристалів Yi Kou 2

Код продукту: 15039
Залишок на складі: багато
46 ₴
1,07 €
1,17 $

Кількість:

Характеристика
Характеристика
Перегляди 1241
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.


Як прикрасити свої нігті вдосконаленими кристалами? Для цього створено набір кристалів Yi Kou 2. Це чудовий додаток для тих, хто любить доглядати за своїми нігтями і зробити їх більш яскравими та привабливими.

Набір кристалів Yi Kou 2 складається з різних типів каменів, таких як сваровські кристали, скляні камені, пластмасові та металеві елементи з вставками, які виглядають дуже ошатними на нігтях. 

Цей набір дозволяє вам прикрасити нігті в широкому спектрі стилів, додати глибину та елегантність своєму манікюру. Це також дозволяє вам створювати малюнки та паттерни у своєму дизайні нігтів. 

Ці кристали дуже легко наносяться на нігті, вони мають спеціальну клейову основу, що дозволяє їм легко прикріпитися до поверхні нігтів. Це забезпечує стійкість та тривалість дизайну вашого манікюру. 

Зважаючи на якість та приємну ціну, набір кристалів Yi Kou 2 є чудовим варіантом для тих, хто бажає додати своєму манікюру ексклюзивності та блиску. Цей набір - чудовий подарунок для будь-якої жінки, яка любить доглядати за своїми нігтями та виглядати ідеально за будь-яких обставин. 

Отже, якщо ви шукаєте хороший набір кристалів, який зробить ваш манікюр особливим, набір Yi Kou 2 - чудовий вибір для вас. Купуйте його, і радуйтеся красі та блиску своїх нігтів!